Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

BALIKSEVDAM T-SHİRTLERİ HAKKINDA DUYURU (Ön Sipariş)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Selahattin abi ben numuneyi göndereceğim inşallah bu hafta herşeyi hazırlayacağım aklımda birden fazla model çıkarmak var çıkarınca haber vereceğim Hamdi abi ve sen inceleyip karar verirsiniz
Tshirt ün özelliklerini iyi incelemessindir umarım, bazı yerleri nakış işleme bazı yerleri baskı olacak ve kumaş dry fit olacak, pamuk kesinlikle olmayacak.

forkill96

Daimi Üye
Adı
Burak özdayı
Tshirt ün özelliklerini iyi incelemessindir umarım, bazı yerleri nakış işleme bazı yerleri baskı olacak ve kumaş dry fit olacak, pamuk kesinlikle olmayacak.
Hamdi abi ike görüştüm bir tane numune alacağım böylece hem daha hızlı hemde isteğinize hitap eden tişört yapacağım

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hamdi abi ike görüştüm bir tane numune alacağım böylece hem daha hızlı hemde isteğinize hitap eden tişört yapacağım
Tamam kardeşim bir bak bakalım ne çıkacak ne olacak, şimdiye kadar tekstil fabrikası olan da tekstil işi yapan da çok yazdı çizdi mesaj attı, sonunda dişe dokunur bişey çıkmadı, benim herhangi bir kazancım olmayacağı için ha 30 a sen maletmişsin benim işime gelir uğraşmamış olurum :) Şimdiden kolay gelsin :) Bir hafta içinde bir dönüş yaparsan sevinirim haftaya büyük ihtimal cebimden tamamlayıp 100 adet yaptıracağım ücretini yolladıktan sonra geri dönüşü yok çünkü..

Adı
Çağrı Vatansever
Kargo onayını bugün verebildim. tşk... Large beden siyah renk lütfen

Moderatör tarafında düzenlendi:

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif

berk_

Üye
Adı
berk ozenir
Gün içinde sanal pazar üzerinden 1 adet alacağım

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif

mujdat_78

Yeni Üye
Adı
müjdat avcı
arkadaşlar tişörtlerden ne sonuç cıktı forkıl bir şey yazmadı merak ettım eskısı gıbı kalıtelı olacakmı eskiler süperdi onun gibi kalıtelı olursa güzel olur . kolay gelsın

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
arkadaşlar tişörtlerden ne sonuç cıktı forkıl bir şey yazmadı merak ettım eskısı gıbı kalıtelı olacakmı eskiler süperdi onun gibi kalıtelı olursa güzel olur . kolay gelsın
Selam Müjdat, aynı kalitede olması için bu beklemeyi yapıyoruz. Biraz gecikiyor ama güzel olacak :)

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Selam Müjdat, aynı kalitede olması için bu beklemeyi yapıyoruz. Biraz gecikiyor ama güzel olacak :)
Abi herşey hazır, sadece ödemeleri bekliyoruz, gecikme bu yüzden.. Sadece 21 adet ödeme görünüyor, 70-80 ödeme olsa kalanı tamamlayayım ürettireyim diyordum ama, 80 parçanın parasını bağlama imkanım yok şuanda satılması uzun zaman alıyor sen de biliyorsun, Kasım'da da askere gideceğim para bağlamak istemiyorum açıkçası.. Kaldı ki fabrikayla da 200 adet olarak anlaştık, durum sıkıntılı görünüyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...