Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

BALIKSEVDAM T-SHİRTLERİ HAKKINDA DUYURU (Ön Sipariş)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

coredon

Daimi Üye
Adı
FERHAT SARI
Yine mi ?Bende 2 tane daha alayım diyordum.Eksik kalmasın diye.Ama nasıl oluyor ödeme 21 tane.İsteyen hemen öder parasını.Herhalde bu da başarısız olursa bir daha tişört organizasyonu düzenlenmez.

Ben tekne organizasyonlarına hiç katılmadım ama düzenle düzenle diyenlerin bile organizasyonlara gitmeyip sözünde durmadıklarını biliyorum.

Eğer netleşirse yaptırılacağı bende hemen 2 tane parasını gönderirim.

Sana da tavsiye maceraya atıılma...

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Yine mi ?Bende 2 tane daha alayım diyordum.Eksik kalmasın diye.Ama nasıl oluyor ödeme 21 tane.İsteyen hemen öder parasını.Herhalde bu da başarısız olursa bir daha tişört organizasyonu düzenlenmez.

Ben tekne organizasyonlarına hiç katılmadım ama düzenle düzenle diyenlerin bile organizasyonlara gitmeyip sözünde durmadıklarını biliyorum.

Eğer netleşirse yaptırılacağı bende hemen 2 tane parasını gönderirim.

Sana da tavsiye maceraya atıılma...
Yapılacağı şuanda kesin de abi, isteyen de az, ödeme yapan da.. Maddi kazancım olsa yaptırayım da durduk yerde zarara girmek de akıl karı değil, Eylül 15 e kadar yeterli talep olmazsa iptal etmek durumunda kalacağım, hazır yapılmış tshirt ü herkes alır önemli olan elini taşın altına koyabilmek, değil mi?

coredon

Daimi Üye
Adı
FERHAT SARI
Eyvallah.Biz bu siteyi aile olarak görüyoruz.Aile içinde nasıl davranırsak buradaki kişilere de öyle davranıyoruz.Hayırlısı bak gör oyna.

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
Ne güzel yazmışsın Ferhat. İnan üzerimdeki t- shirte 50 tl veren oldu vermedim. Hazır olunca insanlar almak için can atıyor. Yaptırmaya gelince kimse yok ortada. Daha oncede yaptırdık kimin ki eksik kaldı? İsim yazdırıp halen daha ücretini ödeyip almayan var...!!

Sitede ikinci el başlığında o kadar malzeme satıyorlar, bir tanade destek için alınmaz mı? Çok üzülüyor ve kızıyorum bazen...!!

Selahattin bu site için elini tasın altına koyan nadir insanlardan. Hiç bir maddi kazancı olmadıgı halde o kadar uğraşıyor. Yazık değil mi?

Bir sahte Balik parası bile değil. !! Neden organizasyon azaldı deniyor? Sözünü tutmayan cok olursa, bizim ne kadar zor durumda kaldığımızı kaç kişi biliyor?

Biz hep karşılık beklemeden bir şeyler yaptık, ama biz de insanız unutulmamalı değil mi?

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Valla ne diyeyim Hamdi abi haklısın.. Geçen seferki katılımın yarısı olsa yine zarar edecegimi de bilsem içimde bir şevk olurdu da, keyfimi kaçırdı bu durum..
10 bin üye var, herkes tshirt yaptıracak adam bulamazken,biz de herşey hazır olmasına rağmen rağbet yok, heyecan yok.. Umarım bir hareketlenme olur kısa sürede yoksa korkarım ki iptal olacak, 100 adet için bile 5 gün uğraştım ikna etmek için,ki normalde 250 nin altında kabul etmiyorlar.. Yeminliydim yeminimi bozdum tekrar yaptıralım dedim.. Çünkü 2 senedir ciddi oranda talep eden üyelerimiz vardı, iptal olursa üzülmem, ama yapılırsa da sevinirim sonuçta herkesi yakınlaştıran bir olay bu, daha çok üyemizin tshirtleri ile raporlar açmasına sevinmemem imkansız.. Maddi bir çıkarım olsa bir dakika düşünmicem ama bu şekilde benim için ciddi bir rakam bağlamam mantık dışı görünüyor iptal olursa kusura bakılmasın lütfen..

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif

fthdmr

Daimi Üye
Adı
fatih demir
Kan Grubu
A Rh Pozitif
yönetici abilerim üylere toplu mesaj çekme gibi bir imkanımız var ise bir el atalım yada tek tek mesaj çekmeye başlayalım ne dersiniz

bu işe 12-07-2013, 23:30 tarihinde selahattin arkadaşımızş öncü olmuş aradan 1,5 ay geçti 13 sayfa mesaj var ama sipariş 21 arkadaşlar lütfen biraz ilgi alaka 30-40 tl kimseyi batırmaz 4-5 paket sigara parası nedir yani

mujdat_78

Yeni Üye
Adı
müjdat avcı
evet arkadaşlar ne olacak 30 liranın lafını yapmayın selahtin kardeşim o kadar ugraşıyor herkes balık tutmaya tişörtlerle gitsin bu sitede ne guzel dostluklar var desinler herkes birbirleriyle tanışşın kaynaşşın benim için güzel şeyler bunlar herkes elini taşın altına atsında şu tişörtleri bir an önçe yaptırıp vermek ..

muratmurat

Aktif Üye
Adı
MURAT TOMRUK
bana da bir tane geçen sefer beyaz almıştım şimdiki siyah olsun hamdi beye parasını verir alırım ondan valla geçen ne almışsam aynısı olsun xl miydi neydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...