Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Balıksevdam Tshirt Çekilişi 8 Mart'ta !! HERKESİ BEKLİYORUZ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adı
arif mutlu
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bağışınız başarılı bir şekilde gerçekleşti.
Bağış kayıt numaranız: 377115
Lütfen bu kayıt numarasını saklayınız ve vakfımızla iletişimlerinizde bu numarayı kullanınız.
Bağışlarınız için teşekkürlerimizi sunarız.

saygılar abi yorumsuz güzel bi düşünce

Adı
arif mutlu
Kan Grubu
O Rh Pozitif

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mustafa
upload_2015-3-2_8-46-47.png

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mustafa
Çorbada bizimde tuzumuz olsun.

NoPanix

Yeni Üye
Adı
Ahmet
bende kayıt no falan çıkmadı ama kabul ederseniz artık :)
upload_2015-3-2_9-48-45.png

TEKNOTURK

Daimi Üye
Adı
Erkan Keskin
Kan Grubu
B Rh Pozitif
"Hayra vesile olan hayrı yapan gibidir". Güzel fikir Selahattin, her bağışla bu iyiliğe direk ortak oluyorsun :)

Paypal'ın doğrulama, iade v.b. işlemlerde kendi bakiyesine hapsettiği dolar küsürleri de doğrudan gönderilebiliyor Lösev'e. Paypal'dan kurtarıp, Lösev'e gönderdim bu vesile ile :)

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Ben de fırsat bulup bağışımı yaptım. @Selahattin arkadaşımıza ayrıca teşekkür ederim.

Bu tarz değişik fikirler ile gelen tüm üyelerimizin önerilerine açığız. Her şeyi yönetimden beklemeyin :)

Ekli dosyayı görüntüle 15142
Bağışınız başarılı bir şekilde gerçekleşti.
Bağış kayıt numaranız: 377115
Lütfen bu kayıt numarasını saklayınız ve vakfımızla iletişimlerinizde bu numarayı kullanınız.
Bağışlarınız için teşekkürlerimizi sunarız.

saygılar abi yorumsuz güzel bi düşünce
bende kayıt no falan çıkmadı ama kabul ederseniz artık :)
Ekli dosyayı görüntüle 15139
"Hayra vesile olan hayrı yapan gibidir". Güzel fikir Selahattin, her bağışla bu iyiliğe direk ortak oluyorsun :)

Paypal'ın doğrulama, iade v.b. işlemlerde kendi bakiyesine hapsettiği dolar küsürleri de doğrudan gönderilebiliyor Lösev'e. Paypal'dan kurtarıp, Lösev'e gönderdim bu vesile ile :)

Hepiniz sağolun var olun, katkınız için teşekkür ederim :)

iasoslubalıkçı

Aktif Üye
Adı
Mehmet YİĞİT
Kan Grubu
O Rh Pozitif
bu güzel etkinliği başlatan Selahattin arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum. ben mümkün olduğu kadar her ay düzenli birşeyler yapmaya çalışıyorum. bankadan hariç birde 3 yaşında oğlum var Allah cümlemizinkini korusun onada alışkanlık kazandırmak amaçlı löseve ait bulduğumuz bağış kutularına arkadaşlarına destek olsun iyileşsinler diye para attırıyorum. çok şükür şimdi gördüğü yerde baba para atalım mı? iyileşsinler diyor çok mutluyum. sayenizde bugün bir daha bağış yaptım. ben böyle bir hayır işi için çekilişe katılmak istemiyorum. Allah cümlemizin yardımlarını kabul etsin. Allah'ım cümlemizden razı olsun ve şefaatine nail eylesin.

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
bu güzel etkinliği başlatan Selahattin arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum. ben mümkün olduğu kadar her ay düzenli birşeyler yapmaya çalışıyorum. bankadan hariç birde 3 yaşında oğlum var Allah cümlemizinkini korusun onada alışkanlık kazandırmak amaçlı löseve ait bulduğumuz bağış kutularına arkadaşlarına destek olsun iyileşsinler diye para attırıyorum. çok şükür şimdi gördüğü yerde baba para atalım mı? iyileşsinler diyor çok mutluyum. sayenizde bugün bir daha bağış yaptım. ben böyle bir hayır işi için çekilişe katılmak istemiyorum. Allah cümlemizin yardımlarını kabul etsin. Allah'ım cümlemizden razı olsun ve şefaatine nail eylesin.
Çekilişi paylaşım amaçlı yapıyoruz abicim, yoksa dikkat edersen bağış yapan bir çok arkadaşımızda zaten tshirt mevcut :) Buna rağmen katılmak istemezsen saygı duyarım :) Ben bağış nolardan takip ediyorum ve biliyorum ki bir çok arkadaşımız buraya yazmadan gizliden bağışlarını yapıyorlar, bizler göz önünde bulunduğumuz için ortaya bir örnek koymak adına bu şekilde ayarlama yaptık umarım anlatabilmişimdir :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...