Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Balıksız rapor#2

mafrox

Aktif Üye
Adı
metin ayranci
1 nolu rapordaki bölgeye 10 km mesafede bu defa sabahın ilk isiklariyla atislarimiza başladık.
Sabah 6-10 arasi denemelerimizde en ufak bir vuruş bile alamadık.

Kilipsten kopan 2 sahtemizi martilar balik sanip kavga ede ede uzaklara götürdüler.

Günün anisi guzel fotoğraf oldu.

İnancimizi yitirmedik,farkli meralari deneyecegiz, Bir sonraki raporda hasret kaldigimiz resimleri paylaşmak dileğiyle rastgele...

Soldan Sağa -Barış,Metin,Yavuz, Mustafa

Ozkanartuc

Aktif Üye
Meranın nerede olduğu bu fotoğraftan hiç anlaşılmıyor :D

İstanbul'un 3.boğaz köprüsü ve körfez üzerine yapılan köprü balık geçişini ne kadar engeller merak ediyorum doğrusu. Köprü çalışmaları yüzünden balığın giremediğini düşünenler çok,inşaallah yanılıyorlardır.

Balıklı raporlarınızı da bekliyoruz inş. :D

mafrox

Aktif Üye
Adı
metin ayranci
Pazar günü baliklarin da izin günü olsa gerek, şehir dışına çıkiyorlar muhtemelen

slamduncan

Aktif Üye
Adı
Halit USLU
sağlık olsun. bir dahaki sefere inşallah.

ben de sabaha karşı 5-7 arası poyrazköy, 7.30 - 10 arası anadolu kavağından denemeler yaptım. herhangi bir vuruş, takip olmadı. can sıkıntısından az lrf takıldım bir lapin ve iskorpit yakalayıp bıraktım. denemelere devam. kimse mera söylemez biz de arayıp bulacağız bu iş için uygun yerleri. rastgelsin

mafrox

Aktif Üye
Adı
metin ayranci
Acikcasi bu bolgeleri kendimiz google earth bakarak buluyoruz, daha cok kesif birazda ufak macera niyetinde gezilerimiz. Hatta asil hedefledigim koya askeri bolge oldugu icin giremedik.Balik alsak merayi balikci ve zipkincilara ulasmamasi icin paylaşmayiz buyuk ihtimalle. Fakat sunu da unutmayalim ayni bolgede 100 m arayla baligin olduğu ve olmadığı bolumler olabiliyor. Kismet iste denemeye devam edeceğiz.tum arkadaşlara en iyi dileklerimle, rastgelsin

barisgirgin

Daimi Üye
Adı
baris girgin
Kan Grubu
B Rh Negatif
Balıksız mera isteyen arkadaş varsa elimizde bolca mevcut :D
2 tane sahtemi martılar götürdü ya la bize doğru getirsin diye o kadar baktım alan gitti alan gitti martılar harici suyun altından da saldıran bişey oldu sanki ancak baya uzaktaydı...ağ atan tekneler vardı onlarda bişey alamadılar,yine balıksız ama güzel bir gün geçirdik sağlık olsunda daha çok kovalarız :)

Coşkun meray

Daimi Üye
Adı
Coşkun Meray
Herkesin bildiği gibi 1 defa balık eti kalan 29 gün taban eti yenirmiş:)

Bence bu azmin sonu mükemmel olucak gibi bir his var içimde.Rastgelsin.