Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bana Balık Vermeyin, Balık Tutmayı Öğretin.

qokhansirin

Yeni Üye
Adı
Gökhan ŞİRİN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Herkese merhabalar, selamlar, saygılar, sevgiler balık sevdalısı dostlar.

Aranıza İstanbul’dan katılıyorum.

Balık merağım bir süredir var ancak bir türlü başlamak nasip olmadı.

İsteğim hafta sonları motorumla biryerlere gidip balık tutmak ( ilk aklıma gelen yer Tarabya oteli karşısı ve civarı oldu )

Ancak balık tutmak konusunda, nasıl bir olta almam konusunda, hangi malzemeleri ekipmanları kullanmam konusundaki bilgim çok çok az aranıza bunları öğrenebilmek ve güzel paylaşımlarda bulunabilmek adına katıldım.

Yardımlarınızı, önerilerinizi bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.

Melih Peker

Daimi Üye
Adı
melih
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Merhaba hoşgeldiniz.

bu arada o lafın güncel versiyonu şöyledir :

Bana Balık Vermeyin, Merayı Gösterin.

Büyük Beyaz

Daimi Üye
Adı
Serhat karayol
Hoşgeldiniz, belirttiğiniz yerde 100-250 gr arası kurşun çalışır, önümüzdeki dönem palamut dönemi, ondan sonrada kısmetse dişli bekleyeceğiz.
Surf takım, surf kamış diye aratın. Çok bilgi çıkar. Bulduklarınızdan sonra kamış, motor seçiminde karar vermenizde ustalar yardımcı olacaktır.
Bütçeniz belirlerken, kamış, makineye 10 birim ayırıyorsanız en az 3 birim de malzeme için harcamanız olur. ve sonu olmayan dönülmez yola girersiniz.

Bu lafın en güzel versiyonu ''mera isteme benden buz gibi soğurum senden ya da mera kaybetmektense balık kaybetmeyi tercih ederim.''

fthdmr

Daimi Üye
Adı
fatih demir
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Aramıza hoş geldin Gökhan kamış ve makine için forumda bolca başlık mevcut kamış ve makine önerisi şeklinde burada senin ayıracağın miktar önemli ama başlangıç seviyesi için sadece kamış ve makine olarak tahminim çok üst segmente girmeden kamış 300-400tl makinede yine o civarlarda olabilir şimdiden rastgele boğaz balıkçıkıları daha faydalı bilgiler sunacaktır kesinlikle

qokhansirin

Yeni Üye
Adı
Gökhan ŞİRİN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hoşgeldiniz, belirttiğiniz yerde 100-250 gr arası kurşun çalışır, önümüzdeki dönem palamut dönemi, ondan sonrada kısmetse dişli bekleyeceğiz.
Surf takım, surf kamış diye aratın. Çok bilgi çıkar. Bulduklarınızdan sonra kamış, motor seçiminde karar vermenizde ustalar yardımcı olacaktır.
Bütçeniz belirlerken, kamış, makineye 10 birim ayırıyorsanız en az 3 birim de malzeme için harcamanız olur. ve sonu olmayan dönülmez yola girersiniz.

Bu lafın en güzel versiyonu ''mera isteme benden buz gibi soğurum senden ya da mera kaybetmektense balık kaybetmeyi tercih ederim.''
Hoşbuldum. Teşekkürler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

qokhansirin

Yeni Üye
Adı
Gökhan ŞİRİN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Aramıza hoş geldin Gökhan kamış ve makine için forumda bolca başlık mevcut kamış ve makine önerisi şeklinde burada senin ayıracağın miktar önemli ama başlangıç seviyesi için sadece kamış ve makine olarak tahminim çok üst segmente girmeden kamış 300-400tl makinede yine o civarlarda olabilir şimdiden rastgele boğaz balıkçıkıları daha faydalı bilgiler sunacaktır kesinlikle
Hoşbuldum.

Bu gece foruma mesai harcayacağım ilk olarak oltamı biran önce almak istiyorum sonrasında malzemedir vs diğerlerine bakacağım.

Peki kamışı ve makineyi ayrı ayrı mı almak daha iyidir yoksa takım olarak mı ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Hoş geldin Gökhan

muratdinç

Aktif Üye
Adı
murat dinç
Kan Grubu
B Rh Pozitif
hoşgeldin
forumda ikinci el kısmına da gozat bence.