Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

BaRaKuDa PeŞiNDe 6

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bu hafta 3 kişiydik... Ozan, ben ve forumdan yeni tanıştığımız arkadaşımız Erdem... Geçen hafta kaçırdığı kalamardan sonra Ozan kalamar ağırlık av yapmayı düşünüyordu... Bense her zamanki gibi at çek ağırlıklı av... Gittiğimiz bölge itibari ile dip avı da mümkündü... 17:00 gibi avlaktaydık... Öncelikle daha sığ olan yerde kalamar ve su üstü çalıştık... Yolda Ozana geçen haftaki kalamar kesin seni orda bekliyordur demiştim... Gerçekten de bekliyormuş :) Ozan iri bir kalamar aldı daha sonra daha derin olan hem at çek hemde dip atacağımız yere doğru ilerledik... Dipler atıldı ve 01:00'a kadar yeterince at çek yapıldı ve dinlenmeye geçildi... Zaten tüm beklentimiz sabaha karşıydı.... Beklenen haber 05:30'da Erdem'den geldi. Biri Ozanın oltaya biri Erdem'in oltasına gelmişti... Bir kaba lidaki ve bir karagöz gelmişti... Daha sonra barakudalar avlağı ziyarete gelmiş. Uğramadan gitmek olmaz demişler... Bizde hayhay dedik kabul ettik :) Sonrasında Erdem bir karagöz daha aldı... 3 Kişi toplam 7 balıkla evin yolunu tuttuk... Daha iyileri sizlere rast gelsin...

Son düzenleme:

lodoscubarbaros

Aktif Üye
Adı
Barbaros Küpcü
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Tebrikler Abdullah abiciğim hattirick yapmışsın. Tertemiz balıklar afiyet bal şeker olsun

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
@Abdullah SÜRÜCÜ kutlarım biraderim.
Barakuda günlükleri-A.S.
Teşekkürler Eşref Ağabey... Daha iyiler sizlerin olsun...

Tebrikler Abdullah abiciğim hattirick yapmışsın. Tertemiz balıklar afiyet bal şeker olsun
Teşekkürler Barbaros... 3 benim içinde süpriz oldu... İlk defa 3'ledim barakudayı... Aslında 3'den sonra 2 tanede kıyıya kadar geldi ama atlamadı...

tebrikler daha güzellerine güzel video rasgele
Teşekkürler Süheyl... Senin kemaniler yanında bunlar ancak çerez olur... Gece videolarında ışık çok sıkıntı... Gece görüş kamerası araştırdım sanırım Türkiye'de satışı yok...

Tebrikler abdullah bey avlarınız daim olsun.
Teşekkürler yankizulu... Daha güzelleri sizlere denk gelsin...

eylmz

Daimi Üye
Balık bırakmadın Deniz'lerde seriye bagladi korku filmi gibi 6 nedir ya

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Abdullah abi Tebrik ederim üçlük cektirmissin baraküdalara.. :) Rastgelsin..
Teşekkürler Taha... Gece Erdem bir fotoğraf gösterdi 6-7 barakuda yakalanmış bir avı... Bende dedim daha 2'yi geçemedim... Adet olayında bir basamak yukarı çıkma günü bugünmüş :)