blackace
Daimi Üye
Tesekkur ederim Faik abi dediginiz gibi en az 2 yada daha fazla kisi ile gitmek en dogrusu.ÇOK GEÇMİŞ OLSUN, UCUZ ATLATMIŞSINIZ..
DEDİKLERİNİZDE SON DERECE HAKLISINIZ, VE İMKAN- DAHİLİNDE YANLIZ GİTMEMEK GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM..
SELAMLAR
Tesekkur ederim Barbaros abiBüyük geçmiş olsun. İyiki yalnız değilmişsiniz. Sizi hastaneye götürdüğü için Abdullah abiye de teşekkür ederim sizin adınıza
Rekora yavas yavas yaklasiyorum Abdullah abiO kayanın hakkı 76 cm değil Oğuz, profildeki gibi olmalıydıAz çebelleşmemiştim o akşam balığı tek başıma almak için
Bu arada ekipten düşmeyen kimse kalmadı
Ozan ayağını burkmuştu, ben el bileğimi , sen de dudağını yardın... Nazar boncuklarımız olsun bir daha olmaz inşallah...
Tesekkur ederim.Çok geçmiş olsun.. Av için de tebrikler, 76 cm baya iyiymişDaim olsun..
Tesekkur ederim bir daha ki sefere beraber guzel bir av yapariz.Tebrik ederim. Daha iyileri rastgelsin. O akşam ben de sizinle beraber avlanıyor olacaktım ama maalesef akşam üzeri gelen iş bütün planları bozdu. Saat 02:00 e kadar çalıştım. O yorgunlukla gelsem sadece uyuyor olacaktımBir dahaki avı kaçırmam büyük ihtimalle
@Abdullah SÜRÜCÜ abi sen gene bilgilendirme yaparsınPuslu ve yağmurlu havalar var bu ara. Değerlendirmek lazım
![]()
Tesekkur ederim Serkan abiÖncelikle büyük geçmiş olsun. O bölgenin kayalıklarının gerçekten affı yok, gündüzleri bile yürümesi ayrı dert ki hava karardıktan sonra mümkün olduğunca hareket etmemek gerekiyor.
Av için ayrıca tebrik ederim, güzel balıklar, daha iyileri de rast gelsin![]()
Tesekkur ederim Fatih abi Şeref Abi nin de dedigi gibi ucuz atlattik.Öncelikle geçmiş olsun Oğuz Bey...
Şeref Abi'ye katılıyorum , kötü bir düşme...! Gerçekten ucuz atlatmışsın.
Bir anlık dalgınlığın ve dikkatsizliğin ne kadar büyük sıkıntılar açabileceği gerçeğini hiç bir zaman unutmamak gerekiyor. Tekrar geçmiş olsun.
Tebrikler , güzel balıklar ,
Daha irilerine rastgelsin.
Tesekkur ederim.Çok geçmiş olsun, inşallah bundan sonra kimsenin başına gelmez.
Tesekkur ederim.çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun, bu tarz meralara yalnız gitmemek en doğrusu. Kazanın ne zaman nasıl geleceğini bilemiyor insan. Tekrardan çok geçmiş olsun, avınızda güzel olmuş, kazasız belasız güzel avlar dilerim.