Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Başlangıç için öneri

efekrrr

Yeni Üye
Adı
Efe
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhabalar ilk kez hobi olarak başlamayı düşünüyorum pek bir bütçem yok sizlerden hem öneri hemde sorularıma cevap bekliyorum.

Genel olarak istanbul içinde tatlı sularda ve tuzlu sularda kullanmayı düşünüyorum kıyıdan kullanacağım

decathlondan şu modeli beğendim: Kıyı Olta Takımı - Balıkçılık - 300 cm 40/80 g 4000 - Seacoast Light 100

Ama atarına kafayı çok taktım 40-80 aralık vermiş ucuna silikon mu kurşun mu ne takacağımı bile bilmiyorum. İstanbulda iş yapar mı bilmiyorum

Araştırırken 10-30 arasının en ideali olduğunu okudum ama onlarda bütçeme ters kalıyorlar

Bana sorun çıkartmayacak bir şey arıyorum önerilerinize açığım

Erdem82

Daimi Üye
Adı
ERDEM
Sorun çıkartmayacak bir şey istiyorum diyorsan uzak dur bu tip takımlardan. Biraz daha bütçeni arttırmaya bak. Seni hobiden soğutacak değil de, hobiyi sevdirecek bir takım al.

efekrrr

Yeni Üye
Adı
Efe
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Sorun çıkartmayacak bir şey istiyorum diyorsan uzak dur bu tip takımlardan. Biraz daha bütçeni arttırmaya bak. Seni hobiden soğutacak değil de, hobiyi sevdirecek bir takım al.
bunlarda tam olarak nasıl bir sorun oluyor hocam, şuan için giriş seviyesinde bakıyorum olaya seversem zaten güzel bir tane alacağıma eminim

Erdem82

Daimi Üye
Adı
ERDEM
bunlarda tam olarak nasıl bir sorun oluyor hocam, şuan için giriş seviyesinde bakıyorum olaya seversem zaten güzel bir tane alacağıma eminim
Kompozit malzemeden yapılıyo genelde bu tip kamışlar. Her atışta lastik gibi sallanır, atış erimin düşer, atış sonrası kamış hemen toplamaz. Makine zaten çok kalitesiz. Boğazda akıntıya karşı 125 gram ve üzeri kurşun atmak gerektiği için makine çekemez kitlendiği durumlar olur. Anti reverse freni patlar, dişli, sıyırır. Şu an giriş seviyesi alınabilecek surf takımı makine ile birlikte 5-6 bini bulur.