Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Başlangıç Için Seçim.

BAŞARAN

Aktif Üye
Selam arkadaşlar;

Geçen gün bir komşum taşınma sebebiyle, evinde bulduğu kamış makinelerini bana verdi.
Aşağıdaki makinelerden hangisini tavsiye edersiniz? Hangisi ne için kullanılır? Düşünceleriniz nedir?

Yardımcı olursanız sevinirim.

Shimano Hyperloop 6000FB
Alba Star Prıma 40
Poseidon Roder

Peşinen teşekkürler.

Sarozorfoz

Daimi Üye
Adı
Yavuz
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Selam arkadaşlar;

Geçen gün bir komşum taşınma sebebiyle, evinde bulduğu kamış makinelerini bana verdi.
Aşağıdaki makinelerden hangisini tavsiye edersiniz? Hangisi ne için kullanılır? Düşünceleriniz nedir?

Shimano Hyperloop 6000FB
Alba Star Prıma 40
Poseidon Roder

Peşinen teşekkürler.
Öncelikle aramıza hoş geldiniz, elinize geçen makina ve kamış başlangıç olarak size yeterde artar bile, işi öğrendikçe tecrübe sahibi oldukça birde güzel balıklar yakalamaya başlarsanız işte o zaman yandınız.;););)bu malzemelerle kıyıdan beklemeli yemli av yapabilirsiniz,(mırmır v.s) kamışın 100-200 gr. atarı var yemli ve çapari ile istavrit, mezgit v.s balık avlarında kullanabilirsiniz. Kolay gelsin.

Adı
Onur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Selam arkadaşlar;

Shimano Hyperloop 6000FB
Alba Star Prıma 40
Poseidon Roder

Peşinen teşekkürler.
Hoşgeldiniz

OguzhanHacibaloglu

Aktif Üye
Adı
Oğuzhan HACIBALOĞLU
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Selam arkadaşlar;

Shimano Hyperloop 6000FB
Alba Star Prıma 40
Poseidon Roder

Peşinen teşekkürler.
Keşke hepimizin böyle komşuları olsa :D