muhammetdede
Üye
- Adı
- Muhammet Dede
- Kan Grubu
- AB Rh Pozitif
Arkadaşlar daha önce emanet oltayla falan spin yapmışlığım var yalova armutlu dayım iskeleden at çek ile istavrit alıyorum geçen sene çok almıştım acemi olmama rağmen 8 iğneli parlak simli yeşil çapari kullanıyordum bu sene malum sezon açıldı kendi oltamı almam lazım geçen sene markası bilinmeyen ucuz yollu teleskopik olta kullanıyordum tahminimce 2 70 gayet iyiydi fakat biraz yoruyor gibiydi sanki birkaç gündür araştırıyorum parçalı daha iyi densede sanki biraz taşıma sıkıntısı gözüküyor. Standart teleskopik kamış ile spin kamış arasında balık tutma performansı olarak hatırı sayılır bir fark söylenebilir mi? Wtd aksiyon falan kafam epey karıştı. Spin kamış ile dahamı çok balık tutuluyor yoksa tek olayı hafif ve dayanıklı olmasımı? Eğer öyleyse teleskopik alacağım.Kaldıki öğrenciyim ve ikisine toplam 70 tl verebilirim en fazla. Öyle çok uzun ömürlü bir şey olmasına gerek yok zaten burada fazla durmayacağım memlekette de göl var deniz yok göl takımım zaten var bana idarelik fazla balık alabileceğim kamış lazım. Hepsiburada.com dan almayı düşünüyorum oradan link verebilirseniz sevinirim.Benim fikrimde 15 tl ye 3 metre remixon un teleskopik kamışını almak ve ve 60 tl ye protackle nin 6000 lik 4 bilyelisini almak var. Sizce doğru bir seçimmi olur? Kamışı ucuz makineyi daha adam akıllı almak mantıklı geliyor