Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Başlangıç için spin

Burak Kızılırmak

Daimi Üye
Adı
Burak ARIK
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Benim boyum da 1.90 cm. Suyun içine gitmediğin müddetçe 260 cm.nin altına düşme. Suyun içinde 260 üzeri problem oluyor. Bizim boya göré 270-3.00 metre iyidir kıyıdan.

Adı
Muhammet Dede
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Bence protackle 270 kamış al.Protacklenin ürünlerini daha çok beğeniyorum
Protackle nin kamışı teleskopik remixon parçalı ama :) ve 100 gr atarlı ben o kadar büyük kurşun kullanmayacağım 20 50 atarlı yetecektir bana ayrıyeten bir soru sorayım size bu misina o kadar önemlimi beyaz a balık gelmiyor mu illa şeffaf mı olmalı?

Adı
Muhammet Dede
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Benim boyum da 1.90 cm. Suyun içine gitmediğin müddetçe 260 cm.nin altına düşme. Suyun içinde 260 üzeri problem oluyor. Bizim boya göré 270-3.00 metre iyidir kıyıdan.
İskeleden atacağım ido iskelesi denizle arası bir kaç metre

Saygın Karataş

Yeni Üye
Adı
SaygınKarataş
Kan Grubu
A Rh Negatif
Protackle nin kamışı teleskopik remixon parçalı ama :) ve 100 gr atarlı ben o kadar büyük kurşun kullanmayacağım 20 50 atarlı yetecektir bana ayrıyeten bir soru sorayım size bu misina o kadar önemlimi beyaz a balık gelmiyor mu illa şeffaf mı olmalı?
Spinde kullanıcaksan 50 gr atarlı kamışı geçmemelisin.Bu fiyatlarda 2 parça ile teleskopik pek fark edeceğini düşünmüyorum.Okuma revenger pro 40 satın aldım az önce gerçekten hoşuma gitti.Şuanda albastar 240 cm kamış var onun ile kullanıcam.Misinelerde beyaz renkli olanlar suda şeffaf görünür diye biliyorum.Ayrı yetten şeffaf renkli misine yok diye biliyorum.Görünmez misine vardır onlarda Flouracarbon olanlardır.

hkn17

Daimi Üye
Adı
Hakan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
şeffaf veya beyaz yerine renksiz standart misina diyebiliriz sanırım :eek:

flourocarbon misinaların makinaya sarılması önerilmiyor onun yerine FCC "flouro carbon coated" yani flourocarbon kaplamalı misina kullanılabilir bu tip misinalardan tavsiyem nippon ghost 0.28-0.30mm modelleridir :)

Adı
oğuzhan yıldız
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Spinde kullanıcaksan 50 gr atarlı kamışı geçmemelisin.Bu fiyatlarda 2 parça ile teleskopik pek fark edeceğini düşünmüyorum.Okuma revenger pro 40 satın aldım az önce gerçekten hoşuma gitti.Şuanda albastar 240 cm kamış var onun ile kullanıcam.Misinelerde beyaz renkli olanlar suda şeffaf görünür diye biliyorum.Ayrı yetten şeffaf renkli misine yok diye biliyorum.Görünmez misine vardır onlarda Flouracarbon olanlardır.
Hayırlı olsun.Fiyat performans ürünü.

Adı
Muhammet Dede
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Kamış olarak remixon galaxy epoxy 2.70 telespin 28 tl ve okuma revenge pro 40 ta karar kıldım bugün yarın vericem siparişi :)