Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Başlangıç Lrf takım

Efe Çolak

Üye
Adı
Efe
Merhaba surf, spin derken lrf tadını alamadım ve başlangıç ve eğlence için bir lrf takım yapmak istiyorum şöyle bir kombin yaptım aklımda sizce nasıl bu fiyat aralığında sizin önerileriniz nedir?
daiwa strikeforce 1000 makina
okuma fuel spin 0-8 g kamış
ip olarak markaya karar veremedim ama 0.06mm düşünüyorum
teşekkürler şimdiden

Adı
Mehmet
Kan Grubu
O Rh Negatif
fuel spin güzel seçim onun yerine istersen kudos light 1-7 ye de bir bak
makine konusunda bildiğim kadarıyla strike force eski bir seri onun yerine okuma alaris 20 (çok pahalı gelirse) aria 20 ye bakabilirsin
ip konusunda güzel ip bi hayli fazla ama başlangıç için kendonun lrf ipini kullanabilirsin

reelmaster

Daimi Üye
Adı
M.AKİF
Kan Grubu
B Rh Pozitif
daiwa strikeforce tan uzak dur...

Efe Çolak

Üye
Adı
Efe
fuel spin güzel seçim onun yerine istersen kudos light 1-7 ye de bir bak
makine konusunda bildiğim kadarıyla strike force eski bir seri onun yerine okuma alaris 20 (çok pahalı gelirse) aria 20 ye bakabilirsin
ip konusunda güzel ip bi hayli fazla ama başlangıç için kendonun lrf ipini kullanabilirsin
aria 30 spin makinam var güzel seçim olabilir fakat 0-8 veya 1-7 lrfye 20 lik makina uygun değil bence

kadir.arslan24

Aktif Üye
Adı
Kadir
Az atarlı kamişa 10 luk makine daha iyi olur bence ama 20 lik makine Uygun Değil denilemez. Bir çok kullanıp memnun kalan arkadaşlar var.

Kaan.

Üye
Adı
Kaan A.
okuma 20lik makineler diğer markaların 1000liklerine denk geliyor genelde lrf için epixor-alaris 20 oldukça fazla kullanılıyor hatta