Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Başlasın AKYA!

AKIN KAPTAN

Editör Moderatör
Gold Üye
Adı
Akın Kaptan
Bu aralar havanın ayarı iyice kaçtı. Yaz rüzgarları kesilip ortalık sakinleşince güneşin insafına kaldık. Ava JIG ile başladım. 15 dakika sonra terden sırılsıklam oldum. Vazgeçip sahte kalamarım ile dip sırtısına başladım. Oldukça iri boy lokum balığı yakalayınca takımı değiştirip canlı yemle sırtıya döndüm. Son zamanlarda benzer şekilde yaptığım dip sırtılarında hırsızlı takımlara yakalanmadan canlı balığımı çalanlardan bıktığım için arka iğneyi üçlü iğne kullandım. Henüz 30 mt kaloma vermiştimki boşta dönen çıkrık çıldırdı. Güzel bir tasma ile balığı oturttum. Sonrası malum; al gülüm ver gülüm. Beş on dakika içinde mücadele sona erdi. Umarım akya sezonu başlamıştır. Herkese rastgelmesini diliyorum.

Cüneyt Hoca

Daimi Üye
Adı
Cüneyt YILMAZ
Güzel balık, tebrikler.:harika:

zekaikoc

Üye
Adı
zekai koç
tebrikler Akın Kaptan,bugün bende çıktım sadece jig yaptım,malasef senin gibi şanslı değildim.nedendir bilmem ama epeydir balık jige atlamıyor özellikle benim jigleri artık tanıyor gibi bir his var içimde.daima ras gelsin.

BİROL

Daimi Üye
Adı
Birol
Efssane geri döndü diyelim. Bugün güzel raporlar gördük.Tahir abi bir yandan ,Akın kaptan öbür yandan.
Ellerinize sağlık ve daha büyükleri de nasip olsun.

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Tebrikler Akın
Umarım başlamıştır. :)
Rastgelsin

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Tebrikler Akın abi daha güzelleri rastgelsin:)

arno_16

Aktif Üye
Adı
hasany
tebrikler akın abi akyaların üstadıda diye biliriz sana herhalde güzel avlar olsun inşallah...

AKIN KAPTAN

Editör Moderatör
Gold Üye
Adı
Akın Kaptan
Güzel balık, tebrikler.:harika:
Teşekkürler.

tebrikler Akın Kaptan,bugün bende çıktım sadece jig yaptım,malasef senin gibi şanslı değildim.nedendir bilmem ama epeydir balık jige atlamıyor özellikle benim jigleri artık tanıyor gibi bir his var içimde.daima ras gelsin.
Sağol Zekai Abi. Sizin oraların dalgası çok yaman oluyor ama fırsat bulursan JIG taşlarında canlı yem ile sırtı denemeni tavsiye ederim. JIG için Ekim'den önce ümidim yok.

AKIN KAPTAN

Editör Moderatör
Gold Üye
Adı
Akın Kaptan
Efssane geri döndü diyelim. Bugün güzel raporlar gördük.Tahir abi bir yandan ,Akın kaptan öbür yandan.
Ellerinize sağlık ve daha büyükleri de nasip olsun.
Sağol. İnşallah gelmişlerdir. Bunun mücadelesi kimsede yok.