Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
| TEKNİK ÖZELLİKLER | |
| Üretici Kodu | MDSA420 |
| Kamış Uzunluğu | 420 Cm |
| Parça Sayısı | 3 Parça |
| Kapalı Uzunluk (cm) | 147 Cm |
| Ağırlık (gr) | 525 Gr |
| Halka Sayısı | 7 Halka |
| Aksiyon (gr) | 100-250 Gr |
| TEKNİK ÖZELLİKLER | |
| Üretici Kodu | BAURPX8000 |
| Ebat | 8000 |
| Rulman Sayısı | 10+1 |
| Devir | 4.7:1 |
| Ağırlık (gr) | 624 Gr |
| Drag | 30 Kg |
| Kapasite | 0.35 mm / 310 Metre |
| Sarım | 101 Cm |
Hosbuldum abi aslında elimde bitane daha var makine bauer rapido surf 8000 binlik onlada kombinlesem nasıl olurArda hoş geldin kardeşim. Kamışın atar aralığı uygun görünüyor. Boyu da öyle. Makine de devir sayısı ve sarım mesafesine bakılırsa torklu bir makine gibi görünüyor. İş görür bence, zaten bu işler bütçe meselesidir ve sonu da yoktur. Gayet yeterli görünüyor.

makinayı aktif olarak iconic drakionda kullanıyorum beğeniyorum da makinayı kamış hakkında endişem var sadece işte.Bauer rapido surf 8000 için teknik özellikler:
Ekli dosyayı görüntüle 127529
Spot balıkta ağırlığı 635 gram olarak geçiyor. Devir sayısı daha düşük.
Zaten elinizde boşta olan rapido surf 8000 varsa bence yeni makine almadan önce alacağınız kamışla deneyin derim. Memnun kalmazsanız dilediğiniz zaman yeni makine alma seçeneğiniz var.
Bu noktada kafada birkaç soru işareti oluşuyor. iconic drakion kamışınız var ve memnun değilsiniz, bu yüzden yeni kamış ve belki yeni makine arayışına girdiniz, doğru mudur? Mevcut kamışınız hangi konuda endişe yaratıyor veya neden memnun değilsiniz? Örneğin çok mu sert geliyor, çok mu yumuşak, balığı mı hissedemiyorsunuz, mesafe mi tatmin etmiyor? Bu sorular önemli çünkü bilinçsizce alınabilecek yeni kamıştan da memnun olmama ihtimaliniz var. Beklentilerinizi falan biraz daha açıklarsanız daha güzel bir kamış önerisinde bulunabilir bölgede deneyimli forumdaşlar.makinayı aktif olarak iconic drakionda kullanıyorum beğeniyorum da makinayı kamış hakkında endişem var sadece işte.
Özür dilerim çok açıklayıcı olmadım. O kamışı amcam kullanıyor drakionu. Ben kendine almak istiyorum ondan dedim. Kendine takım yapmak istiyorum normalde amcamın takımını kullanıyorum kendime dizmek istiriyorum o rapido makinem ise elimde olan o makina benim onu geri alcam amcamdan ben kendi kamışımda kullanacağım. istediğim bir tane tubular bir tane solid veya hybrit uçlu kamış 4.20 maksimum 250 atar fuji paslanmaz halka 3 parça kamış. Çok detaylı anlatmadığım için kusura bakmayın, çok anlamıyorum bu konulardan.Bu noktada kafada birkaç soru işareti oluşuyor. iconic drakion kamışınız var ve memnun değilsiniz, bu yüzden yeni kamış ve belki yeni makine arayışına girdiniz, doğru mudur? Mevcut kamışınız hangi konuda endişe yaratıyor veya neden memnun değilsiniz? Örneğin çok mu sert geliyor, çok mu yumuşak, balığı mı hissedemiyorsunuz, mesafe mi tatmin etmiyor? Bu sorular önemli çünkü bilinçsizce alınabilecek yeni kamıştan da memnun olmama ihtimaliniz var. Beklentilerinizi falan biraz daha açıklarsanız daha güzel bir kamış önerisinde bulunabilir bölgede deneyimli forumdaşlar.
Estağfurullah ne kusuru. O zaman dediğim gibi, bence aklınıza yatan kamışı alın ve zaten olan makineyi bir deneyin. Muhtemelen tatmin eder zaten.Özür dilerim çok açıklayıcı olmadım. O kamışı amcam kullanıyor drakionu. Ben kendine almak istiyorum ondan dedim. Kendine takım yapmak istiyorum normalde amcamın takımını kullanıyorum kendime dizmek istiriyorum o rapido makinem ise elimde olan o makina benim onu geri alcam amcamdan ben kendi kamışımda kullanacağım. istediğim bir tane tubular bir tane solid veya hybrit uçlu kamış 4.20 maksimum 250 atar fuji paslanmaz halka 3 parça kamış. Çok detaylı anlatmadığım için kusura bakmayın, çok anlamıyorum bu konulardan.