Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bauer medusa 420 ile Bauer RPX 8000 alınır mı?

ArdaA35

Yeni Üye
Adı
Arda
Kan Grubu
B Rh Pozitif
İkisini kombinlesem nasıl olur acemiyim yeni başlıycam izmirde atıcam oltayı alınırmi sizce teşekkürler.

Lafalisokalemabuno

Aktif Üye
Adı
Samet
Öneride bulunabilecek forumdaşlar için kamışın ve makinenin özelliklerini yapıştırmış olayım:

Bauer Medusa 420 Cm 100-250 Gr Surf Olta Kamışı
Bauer Medusa Surf Serisi, performans ve güç için üretilmiştir. T36 Karbon gövdesi uç kısımda carbon fiber dolgu ile güçlendirilmiştir. Ergenomik makara yatağının yanı sıra tutma yerlerinde ki kauçuk kaplama ile gücü ve konforu aynı anda sunar.

TEKNİK ÖZELLİKLER
Üretici KoduMDSA420
Kamış Uzunluğu420 Cm
Parça Sayısı3 Parça
Kapalı Uzunluk (cm)147 Cm
Ağırlık (gr)525 Gr
Halka Sayısı7 Halka
Aksiyon (gr)100-250 Gr

Bauer RPX 8000 Surf Olta Makinesi

Bauer RPX Surf Serisi, Güçlendirilmiş gövdesi ve gelişmiş dişli teknolojisi ile uzak atış ve pürüzsüz sarım sunan Remixon Alcor serisi özellikle boğaz gibi yoğun atışların yapıldığı ve sürekli baskı altında yapılan balıkçılıklar için geliştirilmiştir.

TEKNİK ÖZELLİKLER
Üretici KoduBAURPX8000
Ebat8000
Rulman Sayısı10+1
Devir4.7:1
Ağırlık (gr)624 Gr
Drag30 Kg
Kapasite0.35 mm / 310 Metre
Sarım101 Cm

BALIKDENiZDE

Aktif Üye
Adı
Rifat Karababa
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Arda hoş geldin kardeşim. Kamışın atar aralığı uygun görünüyor. Boyu da öyle. Makine de devir sayısı ve sarım mesafesine bakılırsa torklu bir makine gibi görünüyor. İş görür bence, zaten bu işler bütçe meselesidir ve sonu da yoktur. Gayet yeterli görünüyor.

ArdaA35

Yeni Üye
Adı
Arda
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Arda hoş geldin kardeşim. Kamışın atar aralığı uygun görünüyor. Boyu da öyle. Makine de devir sayısı ve sarım mesafesine bakılırsa torklu bir makine gibi görünüyor. İş görür bence, zaten bu işler bütçe meselesidir ve sonu da yoktur. Gayet yeterli görünüyor.
Hosbuldum abi aslında elimde bitane daha var makine bauer rapido surf 8000 binlik onlada kombinlesem nasıl olur

Lafalisokalemabuno

Aktif Üye
Adı
Samet
Bauer rapido surf 8000 için teknik özellikler:

1775736268564.png

Spot balıkta ağırlığı 635 gram olarak geçiyor. Devir sayısı daha düşük.

Zaten elinizde boşta olan rapido surf 8000 varsa bence yeni makine almadan önce alacağınız kamışla deneyin derim. Memnun kalmazsanız dilediğiniz zaman yeni makine alma seçeneğiniz var.

ArdaA35

Yeni Üye
Adı
Arda
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bauer rapido surf 8000 için teknik özellikler:

Ekli dosyayı görüntüle 127529

Spot balıkta ağırlığı 635 gram olarak geçiyor. Devir sayısı daha düşük.

Zaten elinizde boşta olan rapido surf 8000 varsa bence yeni makine almadan önce alacağınız kamışla deneyin derim. Memnun kalmazsanız dilediğiniz zaman yeni makine alma seçeneğiniz var.
makinayı aktif olarak iconic drakionda kullanıyorum beğeniyorum da makinayı kamış hakkında endişem var sadece işte.

BALIKDENiZDE

Aktif Üye
Adı
Rifat Karababa
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Aslında daha uygun fiyatlı güzel makineler de bulunuyor ama bir şey diyemedim belki onu beğenmişsindir diye. Örneğin silstar highmarine surf fd 8000 makine güzeldir. Bunun gibi başka seçenekler de var. Kafa karıştırmış olmayayım da :)

Lafalisokalemabuno

Aktif Üye
Adı
Samet
makinayı aktif olarak iconic drakionda kullanıyorum beğeniyorum da makinayı kamış hakkında endişem var sadece işte.
Bu noktada kafada birkaç soru işareti oluşuyor. iconic drakion kamışınız var ve memnun değilsiniz, bu yüzden yeni kamış ve belki yeni makine arayışına girdiniz, doğru mudur? Mevcut kamışınız hangi konuda endişe yaratıyor veya neden memnun değilsiniz? Örneğin çok mu sert geliyor, çok mu yumuşak, balığı mı hissedemiyorsunuz, mesafe mi tatmin etmiyor? Bu sorular önemli çünkü bilinçsizce alınabilecek yeni kamıştan da memnun olmama ihtimaliniz var. Beklentilerinizi falan biraz daha açıklarsanız daha güzel bir kamış önerisinde bulunabilir bölgede deneyimli forumdaşlar.

ArdaA35

Yeni Üye
Adı
Arda
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bu noktada kafada birkaç soru işareti oluşuyor. iconic drakion kamışınız var ve memnun değilsiniz, bu yüzden yeni kamış ve belki yeni makine arayışına girdiniz, doğru mudur? Mevcut kamışınız hangi konuda endişe yaratıyor veya neden memnun değilsiniz? Örneğin çok mu sert geliyor, çok mu yumuşak, balığı mı hissedemiyorsunuz, mesafe mi tatmin etmiyor? Bu sorular önemli çünkü bilinçsizce alınabilecek yeni kamıştan da memnun olmama ihtimaliniz var. Beklentilerinizi falan biraz daha açıklarsanız daha güzel bir kamış önerisinde bulunabilir bölgede deneyimli forumdaşlar.
Özür dilerim çok açıklayıcı olmadım. O kamışı amcam kullanıyor drakionu. Ben kendine almak istiyorum ondan dedim. Kendine takım yapmak istiyorum normalde amcamın takımını kullanıyorum kendime dizmek istiriyorum o rapido makinem ise elimde olan o makina benim onu geri alcam amcamdan ben kendi kamışımda kullanacağım. istediğim bir tane tubular bir tane solid veya hybrit uçlu kamış 4.20 maksimum 250 atar fuji paslanmaz halka 3 parça kamış. Çok detaylı anlatmadığım için kusura bakmayın, çok anlamıyorum bu konulardan.

Lafalisokalemabuno

Aktif Üye
Adı
Samet
Özür dilerim çok açıklayıcı olmadım. O kamışı amcam kullanıyor drakionu. Ben kendine almak istiyorum ondan dedim. Kendine takım yapmak istiyorum normalde amcamın takımını kullanıyorum kendime dizmek istiriyorum o rapido makinem ise elimde olan o makina benim onu geri alcam amcamdan ben kendi kamışımda kullanacağım. istediğim bir tane tubular bir tane solid veya hybrit uçlu kamış 4.20 maksimum 250 atar fuji paslanmaz halka 3 parça kamış. Çok detaylı anlatmadığım için kusura bakmayın, çok anlamıyorum bu konulardan.
Estağfurullah ne kusuru. O zaman dediğim gibi, bence aklınıza yatan kamışı alın ve zaten olan makineyi bir deneyin. Muhtemelen tatmin eder zaten.

Belirttiğiniz kamışı alırsanız kamış hakkındaki değerli düşüncelerinizi/yorumlarınızı da buraya bekleriz.