Beden Için Misina Tavsiyesi Verebilir Misiniz ? (0.35mm Kopuyor)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cabarov
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bedenin tam orta noktasina minik bir firdöndü ile bedeni iki parça yapın. Muhtemel atış esnasında ki gerilime dayanmıyor misinanız. 0.60 beden çok kalın yemli takım için.

LG-H818 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bedeni kamış ucundan makineye kadar yap. En olmadı bir üst 040 kullan.
Kamış sert kamış olduğundan kısa bedende patlatabilir belki.
Atış yaparken beden gergin dursun.
Beden düğümsüz olsun.

Son düzenleme:
Kesinlikle düğümden kopmuyor, düğüm kusursuz olana kadar deneyip oyle dugum yapıyorum cok titizim boyle konularda.

Hep mısına ortalardan bır yerden gücü yetmedıgı ıcın kopuyor. Arka arkaya 3 kere koptu en sonunda misinayı 0,60 lıkla degıştım ondan sonra hıc kopma yaşamadım. Var gücümle istediğim gibi uzaga atıyordum. Diğeriyle atmaya korkuyordum, bıraz sert atınca kopuyordu.

Kalın misinayla beden yapmanın bir zararı var mı ki ? 0,60 çok kalınsa, 0,50 alsam olur mu ? Bırde marka model tavsıye edersenız sevınırım.

0,35 le ben köstek baglıyorum, kurşun kopuyor malesef.

@Balıkoltası
@Shibyo
Kösteği ana bedeni kırarak mı bağlıyorsunuz ?

@Poseidon Mehmet Hayır hocam. Düğümden yana bir sıkıntı yok, o konuda çok titizim. Arka arkaya 3 tane takımım koptu her defasında, kesınlıkle mısınanın gücü yetmıyordu. Hatta babam bana sinirlendi neden ısrarla bu mısınayı kullanıyorsun bak takımın kopuyor dıye. Aldı elıyle mısınayı test ettı, anında kopardı misinayı.

@Balıkoltası Tamam birol abi bu kez daha uzun beden yapıp deneyeceğim. Bedeni 0,40 yerıne 0,50 yapsam olmaz mı abı ? Balıkları mı ürkütür? Risk almamak adına soruyorum, cunku misina ince olunca kopacak diye korkarak atıyorum. :krktm:

Sizin marka/model tavsiyeniz var mı abi ?

@Balıkoltası Tamam birol abi bu kez daha uzun beden yapıp deneyeceğim. Bedeni 0,40 yerıne 0,50 yapsam olmaz mı abı ? Balıkları mı ürkütür? Risk almamak adına soruyorum, cunku misina ince olunca kopacak diye korkarak atıyorum. :krktm:

Sizin marka/model tavsiyeniz var mı abi ?
Ben powerline kullanıyorum =) kopmuyor . Sizinkinden daha ucuz =)

@Poseidon Mehmet Atıştan da kaynaklanıyor olabılır, yanı bılemıyorum neden bende koptugunu. 0,60 mısınayla 1 ay avlandım hıc kopmadı ama 0,35 her defasında kopuyordu. Belkı bendekı kamış sert ve bende çok kuvvetlı attıgım ıcın o esnada dayanamayıp kopuyordur baska açıklaması yok bence. Daha kalın misinaya gecıcem mecbur.

@Poseidon Mehmet Atıştan da kaynaklanıyor olabılır, yanı bılemıyorum neden bende koptugunu. 0,60 mısınayla 1 ay avlandım hıc kopmadı ama 0,35 her defasında kopuyordu. Belkı bendekı kamış sert ve bende çok kuvvetlı attıgım ıcın o esnada dayanamayıp kopuyordur baska açıklaması yok bence. Daha kalın misinaya gecıcem mecbur.
Aynen çok abanıyor olabilirsiniz. Misinanız kaliteli.

Beden için en iyi marka/model misinalar hangileridir ? Bu konuda bilgi verırsenız sevınırım.

Back