Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

BEN BALIĞI HER YERDE BULURUM :) (BARACUDA)

YEKTA

Daimi Üye
Adı
YEKTA
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Kıymetli arkadaşlar şaka bir tarafa bu işler kısmet işi.Dün gece yatarken telefonumu 05:00 e kurmuştum uykum hakikaten epey ağır,gözümü açtım 06:12 olmuş gideyimmi gitmiyeyimmi hadi kalktım gideyim dedim .

avlağa gittim allahın kulu yok başladım atıp çekmeye atçek at çek derken ufak bir ısırık ilk balık geldi ufaktı saldım 2. küçük 3. küçük 4. küçük derken resimde gördüğünüz ufak balık 5. sahteme saldıran balıktı onuda salacaktım ama sahtenin iğnesi gözüne girmiş yüzgeçin arkasından da darbeyi almış alıkoymak zorunda kaldım(SON RESİMDE BALIĞIN ALDIĞI HASARI YUVARLAK İÇİNE ALDIM HAKLIYIM YANİ ALIKOYMAKTA).aşşağı yukarı 1,5 saat süren avımda 6 adet balık aldım 2 sini alıkoydum sizlere daha iyileri denk gelsin inşallah.

hava sakin ,su berrak ,misna 0,20 mono kamış force master 14-40 makina vanquısh 3000c açık renk sahte
KEYİFLİ FORUMLAR

exclusive

Üye
Adı
A.Ali
tebrikler bazen alıkoymak istemesekte mecbur kalabiliyoruz bu hayvan sahteye çok manyakca atlıyor kendine zarar veriyor ozelliklede gözüne geciriyor igneyi :) 0.20 mono avlanmak büyük cesaret işi bu arada

YEKTA

Daimi Üye
Adı
YEKTA
Kan Grubu
B Rh Pozitif
tebrikler bazen alıkoymak istemesekte mecbur kalabiliyoruz bu hayvan sahteye çok manyakca atlıyor kendine zarar veriyor ozelliklede gözüne geciriyor igneyi :) 0.20 mono avlanmak büyük cesaret işi bu arada
NEDEN CESARET İŞİ ?

alisami

Aktif Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Tebrikler Yekta, balıklar şahane :)
Ustaca ve bilinçli avcılığından dolayı ayrıca tebrikler ;)

YEKTA

Daimi Üye
Adı
YEKTA
Kan Grubu
B Rh Pozitif
tebrik mesajı sonuçta nezaketende olsa teşekür yazılır neyse yazdıklarımı görmemiş sayın
Bilmediğimi atladığım birşeymi var sonuçta akdeniz sizin bölgeniz bölge hakkında pek bilgim yok cesaret işi neden onu anlamadım

exclusive

Üye
Adı
A.Ali
Bilmediğimi atladığım birşeymi var sonuçta akdeniz sizin bölgeniz bölge hakkında pek bilgim yok cesaret işi neden onu anlamadım
yekta bey akdeniz evet bizim bölgemiz akdenizde 0.20 mono avlanmak cesaret işi nedeni ise baraccüda av verdiği yerden iri avcılar kol gezer 0.20 ile atıp çekmek cesaret işi bu yüzden makine kamış ne kadar güçlü olursa olsun patlama sesiyle irkilirsiniz yok denk gelmez demeyin iri baraccüdalar daha çok nisan ayları gibi kol gezer ilk başladgım sıralarda cok mono ve rapalam gitti 0.28 altı mono gerçekten büyük cesaret işi

Babali07

Aktif Üye
Tebrikler Yekta abi güzel av bol aksiyon olmuş

Bu arada ben 0.18 mono kullanıyorum :D