Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Benim hobim...Fotoğraf... (2)

Aydinuzum

Üye
Adı
Aydın Üzüm
Bayıldım. Hepsi birbirinden güzel. Ellerine sağlık.

2. fotoğraf doğal görüntü mü Aydın?
Teşekkürler Didem. Evet o fotoğraf doğal görüntü.Uzun pozlamayla ışıkların sürekliliği sağlanıyor.yanlış hatırlamıyorsam 6 saniye pozlama süresi var.
Aydın program ne kullanıyorsun?
Selçuk abi o renk uzatmalarını falan çekim tekniğiyle yappıyorum.program olarak photoshop'ta renkleri canlandırıyorum sadece.
Eline sağlık Aydın. İlkler gibi bunlarda çok güzel. Bu işe yeni başlayan biri olarak sana bolca soru sorabilirim.
Geçen hafta tesadüfen elime bir fotoğraf makinası geçti. Deneme yapma fırsatım henüz olmadı ama hafta sonu biraz uğraşacam sanırım makinayı çözmek için.
Senin kullandığın makina nedir diye soracaktım ancak ilk mesajın aklıma geldi. Makinen Canon Eos 350D :)
Sağol Tolga Abi. makinenin kullanımıyla ilgili elimden geldiğince sorularını yanıtlamaya çalışırım.Güzel bir cihaz Eos 350D

enis59

Daimi Üye
Adı
Enis
harika kareler ellerinize sağlık

lüfercan

Aktif Üye
Adı
levent can
Çok güzel fotolar.Çok daha güzellerini çekeceğinden eminim tebrikler.

mahmutignak

Daimi Üye
Adı
mahmut ignak
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Çok güzel kareler ellerinize sağlık.

Kerem

Yeni Üye
Adı
Kerem Basali
Elinize sağlık hepsi hoş çalışmalar olmuş, farklı bakış açılarını herzaman başarıyı getririler :)

devamını bekleriz efendim :)