Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Berkley Gulp 5cm Için Hırsız Iğne Gereksinimi

Blackhawk

Aktif Üye
Adı
Yasin Arslan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Denemekte fayda var.5cm silikonun ikiye bölmek aksiyonu azaltırmı kardeşim yem kaybını da önlemek adına fayda sağlar mı?sağol.
Kokusuz fujin yummy glow 11cm net.teki videolara bakıp iki paket aldım çok hareketli aksiyon özelliğine sahip ve kolay kolay kopmayan özellikle ispari ve haramiler yemi bozamıyor denildiği için aldım ve İkiyede kesilebiliyor henüz kullanmadım sizce iş yaparmı arkadaşlar kullanan varsa eğer.

Çırak

Daimi Üye
Adı
Melih
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Denemekte fayda var.5cm silikonun ikiye bölmek aksiyonu azaltırmı kardeşim yem kaybını da önlemek adına fayda sağlar mı?sağol.
Denemekte fayda var dediğiniz şey eğer hırsız iğne ise benim düşüncemi söyleyim; eğer 5cm lik bir sahteyi yiyemiyorsa o bu balık zaten küçüktür ve o küçük balığı yakalamak için hırsız iğne kullanmak bence çok gereksizdir. 10-11cm civarı olan silikon kurtlar için evet hırsız iğne kullanılabilir.

Ben hiç denemedim ama silikonu ikiye bölerek kullananlar var evet ve balıkta alıyorlar.

Çırak

Daimi Üye
Adı
Melih
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Kokusuz fujin yummy glow 11cm net.teki videolara bakıp iki paket aldım çok hareketli aksiyon özelliğine sahip ve kolay kolay kopmayan özellikle ispari ve haramiler yemi bozamıyor denildiği için aldım ve İkiyede kesilebiliyor henüz kullanmadım sizce iş yaparmı arkadaşlar kullanan varsa eğer.
"Kokusuz Fujin Yummy 11cm" böyle bir silikon kurt'un varlığından hiç haberdar bile değilim :)

Blackhawk

Aktif Üye
Adı
Yasin Arslan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
"Kokusuz Fujin Yummy 11cm" böyle bir silikon kurt'un varlığından hiç haberdar bile değilim :)
İlk fırsatta denicem piyasaya yeni çıktı zaten paketi 25 TL videoda çok verimli ve iş yaptığı için aldım bakalım nasip.iş yapar yada yapmaz

Blackhawk

Aktif Üye
Adı
Yasin Arslan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
İlk fırsatta denicem piyasaya yeni çıktı zaten paketi 25 TL videoda çok verimli ve iş yaptığı için aldım bakalım nasip.iş yapar yada yapmaz
Canlı borukurtları paketinden ne halde çıkıyo herkes biliyor zaten kimi iyi kimi kötününde kötüsü biraz da Lrf yapalım haramiye yem yedirmekten sinir geldi

Çırak

Daimi Üye
Adı
Melih
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Nereden aldınız 11cm Fujin Kokusuz Yummy leri, link var mı incelemek isterim.