Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Berkley Gulp 5cm Için Hırsız Iğne Gereksinimi

FiSHFiNDeR

Aktif Üye
Adı
Osman Uluhan
Merhabalar,

Berkley Gulp 5cm Bloody için Jighead kombinasyonundan sonra asist/hırsız iğneye gerek var mı? Var ise asist/hırsız iğneyi serbest mi bırakalım yoksa onu da worm içinden mi geçirelim bu konu ile ilgili tecrübeli hobidaşlarımın görüşlerine ihtiyacım var. Değerli bilgileriniz için şimdiden çok teşekkürlerimle......

Son düzenleme:

BerkinK.

Aktif Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Tecrübelerime göre Asist iğne gerekli. Yakaladığım 10 balığın 9’u hatta çoğu zaman 10’u asist iğneyle geliyor. Asisti serbest bırak kuyruk hizasında bırakıyorum ben genelde

Blackhawk

Aktif Üye
Adı
Yasin Arslan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
5 cm ilk olan için bence asiste gerek yok, zaten vuran ve yakalanmayan küçük balıktır.
Kardeşim asist dediğiniz iğneye bağlı olan renkli ipler mi?bunun yerine gulp 5cm olan silikona hırsız iğne taksak olmazmı

FiSHFiNDeR

Aktif Üye
Adı
Osman Uluhan
Tecrübelerime göre Asist iğne gerekli. Yakaladığım 10 balığın 9’u hatta çoğu zaman 10’u asist iğneyle geliyor. Asisti serbest bırak kuyruk hizasında bırakıyorum ben genelde
Bugün bir videoda izledim hafif kuyruk kısmından sokup hafifçe diğer taraftan dışarı da çıkarılır bir şekilde düzenlenmişti. Kuyruk aksiyonunu da bozmamıştı. Bence mantıklı aslında

Adı
Ergun GEZER
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhabalar,

Berkley Gulp 5cm Bloody için Jighead kombinasyonundan sonra asist iğneye gerek var mı? Var ise asist iğneyi serbest mi bırakalım yoksa onu da worm içinden mi geçirelim bu konu ile ilgili tecrübeli hobidaşlarımın görüşlerine ihtiyacım var. Değerli bilgileriniz için şimdiden çok teşekkürlerimle......
asit değilde hırsız iğne kullanabilirsiniz. Owner 50355 4 numara delikli iğne ile ip misina ile hırsız iğne bağlayıp, jigheade silikonu geçirdikten sonra jigheadin ucuna hırsız misinasına takıp hırsız iğneyi de silikonun en altından kuyruğa batırabilirsiniz. Bağladığınız hırsız iğnenin bağlanmış haldeki misina uzunluğu 2,5 -3 cm geçmesin. bu şekilde silikonun aksiyonu bozulmaz ve de balık alma şansınız artar.

FiSHFiNDeR

Aktif Üye
Adı
Osman Uluhan
asit değilde hırsız iğne kullanabilirsiniz. Owner 50355 4 numara delikli iğne ile ip misina ile hırsız iğne bağlayıp, jigheade silikonu geçirdikten sonra jigheadin ucuna hırsız misinasına takıp hırsız iğneyi de silikonun en altından kuyruğa batırabilirsiniz. Bağladığınız hırsız iğnenin bağlanmış haldeki misina uzunluğu 2,5 -3 cm geçmesin. bu şekilde silikonun aksiyonu bozulmaz ve de balık alma şansınız artar.
Başlık olarak asist yazdım ama aslında hırsızı kastediyorum kelime olarak doğru telafuz edemedim sanırım. Bilgilendirme için çok teşekkürler.

Çırak

Daimi Üye
Adı
Melih
Kan Grubu
O Rh Pozitif
5cm silikonlar için bence hırsız iğne kullanmanıza hiç gerek yok.

Blackhawk

Aktif Üye
Adı
Yasin Arslan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bugün bir videoda izledim hafif kuyruk kısmından sokup hafifçe diğer taraftan dışarı da çıkarılır bir şekilde düzenlenmişti. Kuyruk aksiyonunu da bozmamıştı. Bence mantıklı aslında[/QUOTE

Blackhawk

Aktif Üye
Adı
Yasin Arslan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Başlık olarak asist yazdım ama aslında hırsızı kastediyorum kelime olarak doğru telafuz edemedim sanırım. Bilgilendirme için çok teşekkürler.
Hırsızın boşta sallanmasından ziyade hafif bi şekilde takılı olması avın verimini arttırması doğru bir tespit.