Berkley Gulp 5cm Için Hırsız Iğne Gereksinimi

FiSHFiNDeR

Aktif Üye
Tepki
538
Ödül
103
Merhabalar,

Berkley Gulp 5cm Bloody için Jighead kombinasyonundan sonra asist/hırsız iğneye gerek var mı? Var ise asist/hırsız iğneyi serbest mi bırakalım yoksa onu da worm içinden mi geçirelim bu konu ile ilgili tecrübeli hobidaşlarımın görüşlerine ihtiyacım var. Değerli bilgileriniz için şimdiden çok teşekkürlerimle......

Son düzenleme:
Tecrübelerime göre Asist iğne gerekli. Yakaladığım 10 balığın 9’u hatta çoğu zaman 10’u asist iğneyle geliyor. Asisti serbest bırak kuyruk hizasında bırakıyorum ben genelde

Tecrübelerime göre Asist iğne gerekli. Yakaladığım 10 balığın 9’u hatta çoğu zaman 10’u asist iğneyle geliyor. Asisti serbest bırak kuyruk hizasında bırakıyorum ben genelde
Bugün bir videoda izledim hafif kuyruk kısmından sokup hafifçe diğer taraftan dışarı da çıkarılır bir şekilde düzenlenmişti. Kuyruk aksiyonunu da bozmamıştı. Bence mantıklı aslında

Merhabalar,

Berkley Gulp 5cm Bloody için Jighead kombinasyonundan sonra asist iğneye gerek var mı? Var ise asist iğneyi serbest mi bırakalım yoksa onu da worm içinden mi geçirelim bu konu ile ilgili tecrübeli hobidaşlarımın görüşlerine ihtiyacım var. Değerli bilgileriniz için şimdiden çok teşekkürlerimle......
asit değilde hırsız iğne kullanabilirsiniz. Owner 50355 4 numara delikli iğne ile ip misina ile hırsız iğne bağlayıp, jigheade silikonu geçirdikten sonra jigheadin ucuna hırsız misinasına takıp hırsız iğneyi de silikonun en altından kuyruğa batırabilirsiniz. Bağladığınız hırsız iğnenin bağlanmış haldeki misina uzunluğu 2,5 -3 cm geçmesin. bu şekilde silikonun aksiyonu bozulmaz ve de balık alma şansınız artar.

asit değilde hırsız iğne kullanabilirsiniz. Owner 50355 4 numara delikli iğne ile ip misina ile hırsız iğne bağlayıp, jigheade silikonu geçirdikten sonra jigheadin ucuna hırsız misinasına takıp hırsız iğneyi de silikonun en altından kuyruğa batırabilirsiniz. Bağladığınız hırsız iğnenin bağlanmış haldeki misina uzunluğu 2,5 -3 cm geçmesin. bu şekilde silikonun aksiyonu bozulmaz ve de balık alma şansınız artar.
Başlık olarak asist yazdım ama aslında hırsızı kastediyorum kelime olarak doğru telafuz edemedim sanırım. Bilgilendirme için çok teşekkürler.

Başlık olarak asist yazdım ama aslında hırsızı kastediyorum kelime olarak doğru telafuz edemedim sanırım. Bilgilendirme için çok teşekkürler.
Hırsızın boşta sallanmasından ziyade hafif bi şekilde takılı olması avın verimini arttırması doğru bir tespit.

Back