Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Berkley Gulp Alive Sandworm Hakkında (Veya türevi)

kmesne

Yeni Üye
Adı
AliS
Kan Grubu
O Rh Pozitif

trkc

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Negatif
Ona o para yazıktır. Pek bir numarası olduğunu sanmıyorum. Balık iştahlıysa ona buna bakmıyor atlıyor.

Spin.

Yeni Üye
Adı
Mehmet
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Berkley gulp camo renkte 5cm dün ilk defa aldım bugün denemesini yaptım bu kaya balıgı geldi kokusuz silikonlarla daha önceki denemelerimde bu balık bile gelmemişti

Mehmet Fatih

Daimi Üye
Adı
Mehmet Fatih
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ona o para yazıktır. Pek bir numarası olduğunu sanmıyorum. Balık iştahlıysa ona buna bakmıyor atlıyor.
Hocam berkleyler çok olumlu raporlar alıyor ve 200 tanesi 70 lira- 7.5 liraya çin kurdu satıyorlar 6-7 tane var pakette boru kurtları 5 lira 10 tanesi 4 tane dolu çıkarsa balık tutmuş kadar seviniyoruz bence denesin.6-7 kere balığa gitse yem parası aynı olacak ve onlar çoktan çöpe gitmiş olacak

exemcli

Aktif Üye
Berkley iyidir. Gulp serisi iyi aksiyon da show yapar.

trakonya79

Daimi Üye
Adı
Özkan Yazıcı

Selamlar üstte görünen berkley silikonun gerçektende müthiş bir çekiciliği var,

Karadenizde bir limada avlanıyordum kendim test edip onayladım:D

rüzgar sıfır su durgun ve cam gibi görüş oldukça net,
limanın içinde beton üstünden avlanıyorum amacım levrek ama bu şartlarda imkansız diyerekden dedim bari silikonları Testing yapayım :D

bakdım betonun altında kocaBaş istavritler dönüp dolaşıyorlar,

hemen jigheadıma bir silikon iliştirip istavritlerin arasına gönderdim lakin sanki istavritler kör olmuş hiç oralı bile olmadılar :ckkmk:

silikonu söküp farklı bir renk denedim yine bana mısın demedi,

hemen akabinde birkaç silikon farklı jigheadlar falan ama randıman yok,

aklıma gluplar geldi lakin gluplar arabadaydı tabana kuvvet 500 metrelik yürüyüşden sonra ilk glupu jigheada ilştirdim,

silikonu daha suya atar atmaz istavritler silikonun çekim gücüne kapıldı,silikon dibe inerken tüm balıklar ona doğru ivmeleniyordu üstte resmi görünen rengin gerçektende çekiciliği var,

benim tecrübelerim bu yönde,

he o gün nemi oldu :D

şiddetli Rize sağnağı bastırınca avı sonlandırdım iğneden ipliğe sırılsıklam oldum arabaya gidinceye kadar hatıram bu günü skoru 4 istavrit ile tamam ettim :)

alperserttas

Aktif Üye
Adı
Alper
Kan Grubu
A Rh Pozitif
berkley gulp ölü mamun gibi kokuyor. bu koku da cezbedici etki kesinlikle gösteriyor. ben de çin malı saçma bişey aldım kokulu diye. çilekli sakız gibi kokuyor. ona da atlıyorlar ama yanımda gulp ile tutan arkadaşım 5 skor alırsa ben 2 alıyorum. hiç almamaktan iyidir ama adamlar özenle yapmışlar. tavsiye ederim.

alperserttas

Aktif Üye
Adı
Alper
Kan Grubu
A Rh Pozitif
bugün berkley gulp saltwater ben de aldım hocam. epeyidir bekliyordum gelmesini bir baktım ki reyonda yerini almış. hemen bir paket aldım. elimde kötü bi markanın daha ürünü olduğunu söylemiştim. gulpu yakından da inceledim. bugün oltama taktım. jighead 3 gramdı. suyun içinde aynı kurt gibi salınıyor. hem de etlice bişey. benim eski kullandığım bu aksiyonu görmemiştim. şimdi bir kez daha anladım ki iki ürün arasında uçurum var.