Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Berkley gulp

Gorkembjk

Aktif Üye
Adı
Görkem
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhabalar berkley gulp camo renk almıştım ama sıvısı sanki silikonun şeffaf kutusu içinde değil de paketin içinde dolaşıyor gibi. Herhangi bir şeye sarmadan yollamışlar dış şeffaf kutusu zarar görmüş sıvı ambalajın içine geçmiş olabilir mi umarım anlatabildim🙂 ilk defa berkley aldığım için duruma yabancıyım ona göre iade edeceğim. Fotoğrafları da ekliyorum. Görüyorsunuz ne yöne çevirsem sıvı oraya gidiyor ama paketin içinde gidiyor şeffaf kabının içinde değil.

Ekli dosyalar

cemsenol

Yeni Üye
Adı
Cem
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhabalar, benim de evde açılmamış daha önceden aldığım Berkley Gulp pakedime baktığımda, aynı sizinkisi gibi olduğunu gördüm. Benim düşüncem normal olduğu yönünde.
İyi günler

Gorkembjk

Aktif Üye
Adı
Görkem
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhabalar, benim de evde açılmamış daha önceden aldığım Berkley Gulp pakedime baktığımda, aynı sizinkisi gibi olduğunu gördüm. Benim düşüncem normal olduğu yönünde.
İyi günler
Teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgi için.

Gorkembjk

Aktif Üye
Adı
Görkem
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Paketi açtım durum normalmiş çünkü şeffaf kabın üstü kapalı değilmiş sıvının paket icerisinde dolaşması normal yalnız isomeden sonra kokusu felaket geldi🤮🙂