Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bir garip Karadenizli

yselimturan

Yeni Üye
Adı
Yavuz Selim Turan
Merhaba,
Adımı soyadımı kayıt olurken bir yerlere yazdım ama burada da tekrar yazyım..Adım Yavuz,1983 Trabzon doğumluyum..Bilgisayar mühendisiyim,Yazılım Danışmanı olarak çalışıyorum..1,5 senelik evliyim,henüz ne evde ne de yolda çocuk yok:)

Gelelim işin garip kısmına..Trabzonluyum dedim ama bu yaşıma kadar denizle hiç işim olmadı desem..bu seneye kadar ne havuz ne deniz hiç birine ayağımı bile sokmadım:D önce yoğun eş baskısıyla yüzmeyi öğrenme adına havuza gitmeye başladım,boğulmayacak kadarda bir şeyler öğrendik çok şükür..hedefimde bu yaz denize girmek var,sakata gelmem inşallah:)

Gelelim işin balık kısmına..Sudan bu kadar uzak olan biri haliyle balıktan ne anlasın..Ama çocukluğumdan beri ava meraklıyımdır(kendi yaptığım fare kapanları,kedilere akıl almadık tuzaklar kurarak yakalamak ve büyüdükten sonra da domuz avı)..23 Nisan tatilinde arkadaşlarla Bolu tarafına geziye gittik..Her zamanki muhabbet,sen nasıl Trabzonlusun nasıl balık tutmayı bilmezsin falan fıstık..iyi dedim getirin oltayı..teorik olarak olta nedir,olta nasıl atılır biliyorum zaten o kadarda değil yani:) neyse kancanın ucuna taktık kurdu(canlı kurt) başladık sallamaya,ilk önce 2 tane 10 cm lik ne olduğunu bilmediğim balık yakaladım çok küçük olduklarından geri saldım..üçüncüsünde ise yaklaşık 27 cm lik bir balık geldi ki işte dedim olay budur:Dmüthiş bir zevkmiş hakkatten,hayatımda ilk defa doğadan canlı bir şey yakalayıp ateşte pişirip yedim..

şimide de oltalar hakkında ,balıklar hakkında elimden geldiğince bilgi edinmeye çalışıyorum..siteyi de bu yolla buldum zaten..

benim hikayem bu arkadaşlar..siteyi kurcalamaya devam edeyim:)

Cüneyt Hoca

Daimi Üye
Adı
Cüneyt YILMAZ
Hoşgeldiniz.

yktug

Aktif Üye
Adı
İbrahim Yüksel
Yavuz hoşgeldin.
Eşine teşekkürlerimi ilet,sana doğru yolu tam olarak tarif etmiş:)
Sevgilerle...

muratbozk

Daimi Üye
Adı
murat bozkurt
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hoşgeldiniz.

lost_zombie

Daimi Üye
Adı
Nejat BİLECEN
Kan Grubu
A Rh Negatif
Hastalığın asıl tedavisi, hastalığın kendisi olan tek ve en güzel hastalığa hoşgeldin.

ondersoydinc

Aktif Üye
Adı
Önder SOYDİNÇ
Hoşgeldin Yavuz, keyifli paylaşımlar inşallah. He unutmadan, bundan sonra maaşın bir kısmını hesapta bırak, aybaşında çekme yani hepsini :D hatta kendine özel bir hesap aç, kimse bilmesin ve alacağın malzemeleri kimse bilmeden o hesap aracılığı ile alır gönlüne göre booooll bolll harcar durursun :D Tekrar hoşgeldin :)

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Hoşgeldin Yavuz