Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bırakma Olta Takımları

Burak Karadeniz

Daimi Üye
Adı
Burak Karadeniz
Bırakma usulü oltacılıkta kaynak kabul edilecek çok güzel bir yazı.
Burak Abi,birkaç sorum olacak.
1-Derin su bırakmasında FC misina kullanmanın takımın avcılığına olumlu bir etkisi olur mu?
2-Ayaktaşı'nın beton,taş ya da kurşun olması önemli mi?

Sevgili Emre FC misinaların görünürlüğü az olduğu için mutlaka katkısı olur.Özellikle de sığ su bırakmalarında.
Ayak taşı olarak kullandığımız metaryalin dip yapısıyla uyumlu olması daha makbul.Yerine göre taşda kurşunda kullanabilirsin.
Selam ve sevgiler.

müthişaman

Daimi Üye
Adı
Emre
Sevgili Emre FC misinaların görünürlüğü az olduğu için mutlaka katkısı olur.Özellikle de sığ su bırakmalarında.
Ayak taşı olarak kullandığımız metaryalin dip yapısıyla uyumlu olması daha makbul.Yerine göre taşda kurşunda kullanabilirsin.
Selam ve sevgiler.
Teşekkür ediyorum Burak Abi.:)

Burak Karadeniz

Daimi Üye
Adı
Burak Karadeniz
Çok teşekkürler Burak abi.Benim sevdiğim yöntemlerden biridir bırakma.Ellerine,emeğine sağlık.:)

Erdal'cım kullandığın için sen de bilirsin.Bu takımlar ile çok iri balıklar da yakalamak mümkün.İnşallah kullanan arkadaşlarımızın işine yarar.Sevgilerimle.

Burak Karadeniz

Daimi Üye
Adı
Burak Karadeniz
Sevgili kardeşim,bu güzel ve bir o kadar da faydalı bilgileri çok çok özenerek hazırladığını biliyorum.Bu ansiklopedik bilgiler, bir çok amatör kardeşime kaynak olacaktır.Her zamanki gibi mükemmelsin.Verdiğin emek-yoğun çalışma için sana çok çok teşekkürler ediyorum.

Sevgili Kardeşim benim için çok kıymetli olan bu güzel yorumun ve değerlendirmen için ben de sana teşekkür ederim.Sevgilerimle.

inculy

Aktif Üye
Adı
görkem incula
elinize emeğinize sağlık. Benim gibi genç amatörlere oldukça faydalı bilgiler. Teşekkürler.