Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

birdaha sazana 0,26 misina kullanırsam

tommasi

Yeni Üye
Adı
EVRİM ERTİK
misina kopmasına pekde üzülmem doğrusu :) oltanın ağzından çıkması insanı daha çok üzüyor ...Misinan kopması ya misinada zede vardır yada acele edip aşırı yüklenmişinizdir... 0.25 kaliteli bi misinayla oldukça büyük yorarak büyük balıklar çekebilirsiniz...
rastgele

cemreis

Aktif Üye
Adı
cem seven
Cumartesi kaçta gideceksin ? Sana sazan misinelerinden ( özel ) getireyim. farklı renklerde....:)
ustaa su berrak ne renk düşünürsün bilmem ama orta kalınlıkta saglam olsun
delikli iğne çok önemli palanın arkası da kesiyo olabilir
delikli garanti..
istersen seni beklerim sen kaçta gelirsin ;)

cemreis

Aktif Üye
Adı
cem seven
Tebrikler Cem Reis. En zevklisi misinanın kopması. Bu yaz olmadı ama umarım bu kış misinamızı koparacak balıklar gelir.
teşekkürler akın abi.... iğnemiz keskin bahtımız açık misinamız sağlam olması dileğiyle

cemreis

Aktif Üye
Adı
cem seven
misina kopmasına pekde üzülmem doğrusu :) oltanın ağzından çıkması insanı daha çok üzüyor ...Misinan kopması ya misinada zede vardır yada acele edip aşırı yüklenmişinizdir... 0.25 kaliteli bi misinayla oldukça büyük yorarak büyük balıklar çekebilirsiniz...
rastgele
bunuda kalama ayarında hallediyoruz sanırım bende ince misine taraftarıyım
tecrübe oldu :cool:

şileli

Aktif Üye
Adı
salih tuhan
ustaa su berrak ne renk düşünürsün bilmem ama orta kalınlıkta saglam olsun
delikli iğne çok önemli palanın arkası da kesiyo olabilir
delikli garanti..
istersen seni beklerim sen kaçta gelirsin ;)
Her cumartesi aynı saatte Cem biliyorsun ama gündüz konuştuğumuz gibi belki program değişebilir. Haber veririm..

Aybata74

Daimi Üye
Adı
Gökhan Polat
Her cumartesi aynı saatte Cem biliyorsun ama gündüz konuştuğumuz gibi belki program değişebilir. Haber veririm..
Salih abi konuştuğumuz planı biraz daha ertelemek zorunda kaldım malesef, senin kararlaştırdığın başka bir plan yoksa yarın ıhlamur ağacının altında buluşuruz...

şileli

Aktif Üye
Adı
salih tuhan
Salih abi konuştuğumuz planı biraz daha ertelemek zorunda kaldım malesef, senin kararlaştırdığın başka bir plan yoksa yarın ıhlamur ağacının altında buluşuruz...
Cozz bar da buluşuruz akşam üzeri Gökhan oradan sazanların olduğu yere :)

meço

Yeni Üye
Adı
SABRİ US
önceden bildiğimiz yerlerden birine gidelimde olta atalım dedik bakalım sazan varmı diye
solucanla israil sazanı yakalamaktı amaç çünki benim beklemeye hiç tahammülüm olmadığından
solucanla israil sazanı yakalarken etrafta mısırlar dökülmüştü
hemen çantadan bir kutu mısır çıkartıp taktık şamandralı takımlara
ilk atış kambur dediğimiz bu tür sazanlar geldi ve cok iri balıkta hep takım kopardık
sipin kamışımın ucunu bile kırdım desem doğrudur usta bir sazancının kaçırmayacağı gün olabilirdi aslında ama sazandan annamayan biri olarak
bizim için zevkli geçti diyebiliriz
yağmur yağdı ıslandık rüzgar esti kuruduk
ama aklım halaa o oltayı ve misineyi kopartan sazanlarda
misine öyle bir kopuyordukii sanki silah atıyorlar gibi sesss
oskar 0,26 kullanıyordum
ve artık sazanda 0,28 kullanmayı düşünüyorum
hele bi ara göl kamışlarıyla balığı sudan cekmesi banbaşka sanki balıklar sudan hiç çıkmicak bende gezdirip durucam gibi geliyodu

oskar misina 0,26mm nin çekeri 15-16 kg sanırım misina zedelenmediyse kolay kolay kopmaz...bağlarken ıslatmayı ihmal etme....