Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

birde bana yardım _spin kamış

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
bi sorum daha olucak. herkesin ortak sorunu sanırım kamışın taşınması. arabayı geçtim ava giderken kamışı nasıl taşıyacağız. önerebileceğiniz taşıma çantası varmı? tek kamış veya iki kamışla gidiyoruz diyelim.
Uçağa binmedikten sonra özel bir şeye gerek yok..
Bez kılıfı yeterli gelir. Bazı markaların bazı modellerinde sert taşıma kılıfları da ürün beraberinde veriliyor. Taşıma gerçekten sorunsa kamış alırken bu özelliği de göz önünde tutmakta fayda var..

zokacı

Daimi Üye
Adı
nejdet
hafif sahteyi uzağa atıcaksan okuma luremania 12/45 tavsiye ederim boyuda 2.70 uygun atış mesafesine inanamayacaksın

Coşkun meray

Daimi Üye
Adı
Coşkun Meray
Kargo firmalarının kullandığı okuma v sistemin bazuka çantası gibi kalın mukavvalar var.Elinden gelirse bide ona sap yapıştırıp zımbalarsan al sana taşıma çantası.

Sahil33

Daimi Üye
yorumlar çok ama şunu unutmayalım kırılmayan kamış yok kamış için okuma derim arkasında cengiz balık çılık var v sistem yada salina halkası bile kırılsa orjinal yapılıyo benim ki bi tavsiye ..

adil kaan

Aktif Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
yorumlar çok ama şunu unutmayalım kırılmayan kamış yok kamış için okuma derim arkasında cengiz balık çılık var v sistem yada salina halkası bile kırılsa orjinal yapılıyo benim ki bi tavsiye ..
cengiz balıkçılığı bilirim. doğum büyüme üsküdarlıyım bende. pek çoğumuzun okuma tercihinin sebebi fiyat-performansının çok iyi olması birde arkasında iyi bir firmanın bulunması sanırım.

peki mesela benim evimde göbek mili kırık bir exage 30 var. 2 el almıştım. çokta severek kullanıyordum. taşınırken başına bi badire geldi. aradım sordum bi teknik destek alamadım. shimano da oldukça çok kullanılan bir marka. disrübütor firma kimdir nerden teknik destek alabilirim. yeri gelmişken sorayım dedim.

adil kaan

Aktif Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Kargo firmalarının kullandığı okuma v sistemin bazuka çantası gibi kalın mukavvalar var.Elinden gelirse bide ona sap yapıştırıp zımbalarsan al sana taşıma çantası.
aslında güzel sanatlarda okuyan resim öğrencilerinin kullandığı bazuka çantalar var. resim kağıtlarını taşımak için. aklımda onlardan bi tane var. bakalım bi alalımda kamışı : )

İsottevfik

Daimi Üye
Adı
İsot Tevfik SARI
Kan Grubu
O Rh Pozitif
cengiz balıkçılığı bilirim. doğum büyüme üsküdarlıyım bende. pek çoğumuzun okuma tercihinin sebebi fiyat-performansının çok iyi olması birde arkasında iyi bir firmanın bulunması sanırım.

peki mesela benim evimde göbek mili kırık bir exage 30 var. 2 el almıştım. çokta severek kullanıyordum. taşınırken başına bi badire geldi. aradım sordum bi teknik destek alamadım. shimano da oldukça çok kullanılan bir marka. disrübütor firma kimdir nerden teknik destek alabilirim. yeri gelmişken sorayım dedim.
Balk Av Marketi

MAKiNELER > Yedek Para Balk Av Marketi

Dağıtım ve pazarlamanın yanısıra teknik hizmet vermeleri de, asli görevleridir. Umarım yardımcı olurlar.

çaylak66

Yeni Üye
Adı
MURAT SÖLÖMBAZ
selamlar,

3.25 fuji kamışla uzun süre atçek yaptıktan sonra (aşağı yukarı bir yıl) artık bi spin kamış edinme zamanı geldi dedim. çokta anladığım bir mevzu değil ama forumlardan baktığım kadarı ile bir iki kamış seçtim.

ilk ikisi sanırım hepinizin bildiği rüştünü ispatlamış kamışlar. 3. nün fiyatı çok uygun geldi bana.

görüş ve önerilerinze ihtiyacım var.
cümleten rast gele.

OKUMA ALUMINA SPİN 270 10-40 GR ATARLI - İnce Çizgi Amatör Balıkçılık Malzemeleri
SHIMANO CATANA CX SPINNING 270MH 2 PCS - İnce Çizgi Amatör Balıkçılık Malzemeleri
SHIMANO VENGEANCE SPIN 2,70 -MH- 15-40 GR | Shimano | Spin Kamlar | Balk Av Malzemeleri| Olta Kamlar| Spin Kamlar | Av Deposu Av Malzemeleri Kara Av Balk Av Olta Kamp Malzeme

not : avlandığım yerler genelde yüksek. attığım en ağır sahte şimdlik 13cm lik max-rap. alıcağım kamış ile su üzeri sahtede yüzdürebilmek istiyorum.
kullandığım makina 25 lik nexave fc üzerinde .26 mm okuma seabass.
MERHABA ,
EĞER DÜŞÜNÜRSEN ELİMDE BİR İKİ KEZ KULLANILMIŞ CATANA 270 VAR ,UYGUN FİYATA VEREBİLİRİM.SIFIR AYARINDA.