Tolga
Daimi Üye
Aynı şekilde katılırım. Tarih ve hava şartları uyduğu sürece varız.Tarihe göre ben de bakarım.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Aynı şekilde katılırım. Tarih ve hava şartları uyduğu sürece varız.Tarihe göre ben de bakarım.
Azcık sabır Serkan,uzakdan davulun sesi hoş gelirmiş.hani nerede yönetici abiler hiç kimseden ses seda yok büyük organizatör mustafa abi ve faruk usta hala bir yorumunuz yok erdal abi hamdi abi ,selahattin ,şeref abii hala birşey yazmamışsınız birol abi desen zaten gelmez (tatlı su olduğu için)
ben o konunun dibini biraz karıştırdım abi, sadece kokoreçle kalsa iyiO değilde bayramda birileri kokoreç organizasyonu yapmışlar. Gizli bilgidir.![]()
O değilde bayramda birileri kokoreç organizasyonu yapmışlar. Gizli bilgidir.![]()
Bunun altından bir şeyler çıkarsa...bende hepinizi yakarım haberiniz ola.ben o konunun dibini biraz karıştırdım abi, sadece kokoreçle kalsa iyidaha başka gelişmelerde var
neyse, selahattin patlatıcak bombayı
![]()