Sevgili gönül dostları;
Balık Sevdam Ailesinin bireyi olarak, bu organizasyonun oluşumunun bir parçası olmakla beraber aynı zamanda hakem olarak yer almış bulunmaktayım.(Birinci etabında özel işlerim nedeniyle bulunamadım.)
Öncelikle; organizasyonun düzenlenmesinde gecesini gündüzüne kattığını yakın’en bildiğim Sevgili Hamdi Tekbıyık arkadaşıma, onun nezdinde organizasyonda emeği geçen tüm gönül dostlarıma ve bu organizasyona yarışmacı olarak katılan ve forumdan, canı gönülden destekleyen tüm Balık Sevdam Ailesi dostlarıma;
Amatör Balıkçılığa vermiş olduğu desteklerinden dolayı; Öncelikle; Burla A.Ş./ Yamaha Marine Departmanı nezdinde, tüm sponsor firmalara, Denizciler Dayanışma Derneği – DAK/SAR” yönetim ve görevlilerine, Balıkçılık ve Su ürünleri yönetim ve görevlilerine, ve son olarak NTV.Sport kanalı yönetim ve görevlilerine;
Amatör balıkçılığa gönül vermiş biri olarak, teşekkür eder, bu güzel organizasyonun geleneksel hale getirilmesi konusunda, bundan sonrada görev verildiği takdirde üzerime düşeni yapacağımı bilgilerinize sunarım.
Sevgi ve Saygılarımla