Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bodrum - Levrek

spindoctor

Aktif Üye
Adı
Ali Üzer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Çok güzel çok tebrikler
Teşekkür ederim Adem bey,

Tebrikler güzel balık
Teşekkürler Muharrem bey,

Ali abim tebrikler cok güzel bi balık.klasıni konusturmusun yine☺
Darısı başına inşallah Süleyman,

Çok güzel bir trofe.
Tebrik ediyorum.
Teşekkür ederim Emre bey,

Güzel levrek tebrikler.
Teşekkürler Mustafa bey...

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Tebrikler süper bir av :) Daha niceleri rastgelsin :)

The Rodfather

Aktif Üye
Adı
Murat Kul
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
tebrikler güzel balık bodrum da bu kış levrek çok zayıf onlarca sahte denedik atlıyan yok,ama bu balık kışın yorgunluğunu almıştır artık :) shimano fortuna bulabileceğimiz bir yer varmı Ali bey aramadığım yer kalmadı kullanılmışına bile razıyım:)

S

strangolos

Misafir
tebrikler güzel balık bodrum da bu kış levrek çok zayıf onlarca sahte denedik atlıyan yok,ama bu balık kışın yorgunluğunu almıştır artık :) shimano fortuna bulabileceğimiz bir yer varmı Ali bey aramadığım yer kalmadı kullanılmışına bile razıyım:)
2 günden beri gölköy ve türkbükünde 7 çeşit sahte denedim aralarında ima ve daiwa shorliner bile var ama sonuç sifir denemediğim mera kalmadı hafta sonu torba sonrada akyakayı deneyeceğim

The Rodfather

Aktif Üye
Adı
Murat Kul
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
ben ortakent yahşi bölgesindeyim 2-3 aydır arkadaşlardan balık alan olmadı ben sadece su üstü sahtelerle 8-10 defa takip aldım ama balıklar çok yavaş ve isteksiz hamle bile yapmıyorlar

S

strangolos

Misafir
ben ortakent yahşi bölgesindeyim 2-3 aydır arkadaşlardan balık alan olmadı ben sadece su üstü sahtelerle 8-10 defa takip aldım ama balıklar çok yavaş ve isteksiz hamle bile yapmıyorlar
evet durum sıkıntılı artık akyakada akya ve kofana peşine düşücez buradada melanur yada çipura filan kismet :)

The Rodfather

Aktif Üye
Adı
Murat Kul
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
umarım aradığınızı bulursunuz bodrumda yakalarsanız yayınlayın artık şahsen ben bodumda balık yakalayan gördüğümde kendim yakalamış gibi seviniyorum :)