Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bodrum'da atçek

eczserkan

Üye
evet. daha öncede çok denedim ama yağmur, bulanıklık çok farketti.gece tekrar gittim batı rüzgarı herşeyi bozdu...

weasel

Aktif Üye
Adı
Mehmet Gürel
Eylül 15 ten itibaren bayağı bereketli avlar yaptık (2 arkadaşla beraber) ve ekimde hala devam.

cenkozatay

Üye
Tebrikler Serkan bey, devamı rastgelsin fotoğrafları bekliyoruz. Sayın Weasel (isminizi göremedim kusura bakmayın) çok güzel bir av olmuş, tebrikler. Yazın bende Gündoğan tarafında atçek çok denedim ama başarılı olamadım. En yakın zamanda Bodruma tekrar geleceğim. Sizlerle tanışmakdan memnun olurum.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

weasel

Aktif Üye
Adı
Mehmet Gürel
Balıkların çoğu palet yemden yapılan hamur+ silikon yemle,bir kısmı ise sırtı ile alındı.(Mehmet Gürel)

adil kaan

Aktif Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Ortakentte azmagin denize dokuldugu yer var kopru felan tam koprunun agZindan azmagin icine dogru ve denize dogru calisin. Rapala beyaz su ustu kullanirsaniz sansiniz cok olur. Turna levrek gelir oraya cok.
avlak yeri için teşekkürler. yakın zamanda bende deneme yapıcam.
güvercinlik tarafında avlanıyorum bende. bu aralar levrekler vejeteryan olmuş gibi. ilgilenmiyolar pek yemle. yeni misafirlerimiz lambukalar, ne atsam peşindeler : )

rastgele.

karatepe

Aktif Üye
Adı
Muammer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Pazar günü Lambuka lar dans ediyordu adete suyun yüzeyinde, ama yakalamak nasip olmadı.... Tam Avlanma zamanı şimdi değil mi ÜSTADIM.