Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Boğaz Çapari Bedeni Için 150 Gr Atabilecek En Ince Misina ?

serhat39

Aktif Üye
Adı
Serhat
Kan Grubu
O Rh Pozitif
malum ince misina avcılığı arttırıyor şu an 0.30 oskar ile çapari bedeni hazırlıyorum
150 gr mı en ince şu misanayla attım tavsiye edebilirim dediniz misina markaları var mıdır ?
yada en ince olmasa da fiyat / performans ürünü dediğiniz misina ?

serhat39

Aktif Üye
Adı
Serhat
Kan Grubu
O Rh Pozitif
ben kendim denemedim ama okuduğum ve bir kenara not ettiğim markaları söylemek istiyorum OSKAR INVISILINE HAYALET MİSİNA 100M görünmediği için biraz kalın olsada fark etmez sanırım fiyatıda güzel , samurai misina uygun boğazda olmasada kullandım 125gr ile 0,12 bedenle sağlamdı kopmadı 1 saat bunlardan üstün ve daha kaliteli markaları boğazda deneyen arkadaşlar yazar çünkü orası başka bir dünya herşeyin klasmanı değişiyor

Ekli dosyayı görüntüle 74724
Ekli dosyayı görüntüle 74725
tavsiyeler için teşekkür ederim Samurai 0,12 ile 125 gr mı attınız:ssrtcbya:

Kubix

Daimi Üye
Adı
Kubilay Yalçın
Kan Grubu
O Rh Pozitif
0,12 ile 125 gram atan bir misina var ise tebrik ederim gerçekten o markayı.

Ercüment

Daimi Üye
Adı
Ercüment
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Serhat marka sağlam diye ince misina markalarına güvenme kardeşim,!
Dün Aşiyanda adamın kafasını adam sözdesağlam misina 0.26'dan bedeni yapmış,
adama dedik ağır kurşun atılıyor bak güvenme misina'na en az 0.30 bağla dedik, adam 4 atışta hemde 150 gr ile kurşunu koparıp adamın kafasına denk geldi,
ben de 150 gr attığımdan bedeni 0.30 atıyordum ne olur ne olmaz deyip hemen 0.35 çevirdim bedenimi, kösteklerde 0.16 idi balık gelmedimi geldi hemde dolu-dolu çünki balık boldu.

Son düzenleme:
B

BS Okuru

Misafir
kesinlikle yanlış var 0,12 misina ile 125 gr fiziğe ihanet matematiğe hıyanet :D:D bu arada sağlamlığına güvendiğim latex i öneririm ben 0.20 ile 100 gr a kadar sorunsuz atıyorum. 150 gr test etmedim. ancak @Ercüment abinin dediği gibi can güvenliği söz konusu bu husususa çok dikkat etmek gerekli,

serhat39

Aktif Üye
Adı
Serhat
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Serhat marka sağlam diye ince misina markalarına güvenme kardeşim,!
Dün Aşiyanda adamın kafasını adam sözdesağlam misina 0.26'dan bedeni yapmış,
adama dedik ağır kurşun atılıyor bak güvenme misina'na en az 0.30 bağla dedik, adam 4 atışta hemde 150 gr ile kurşunu koparıp adamın kafasına denk geldi,
ben de 150 gr attığımdan bedeni 0.30 atıyordum ne olur ne olmaz deyip hemen 0.35 çevirdim bedenimi, kösteklerde 0.16 idi balık gelmedimi geldi hemde dolu-dolu çünki balık boldu.
Ercümet abi bu açıdan düşününce hiç maceraya girmeye gerek yok 0,30 samurai , oskar, rodex kullan gitsin, çok üzücü bir durum gerçekten

Ercüment

Daimi Üye
Adı
Ercüment
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ercümet abi bu açıdan düşününce hiç maceraya girmeye gerek yok 0,30 samurai , oskar, rodex kullan gitsin, çok üzücü bir durum gerçekten
Deneme yapmak için kimsenin olmadığı sahilden denemeler yapabilirsin,(ama kendi kafanı koruyarak)
kalabalıkta işini sağlama alacaksın ne olur ne olmaz, nekadar güvendiğin sağlam misina olsa bile denizde metal parçasına-midye kenarına sürter bedenin yıpranır-kırılır kontrol etmedinmi nekadar sağlamda olsa misina atarken yıpranmış yerden kopar.

metehansamim

Daimi Üye
Adı
Metehan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
bedeni bilmemde monoda makinaya en az 0.35 kullanıyoruz 150 gramı şoksuz atarken 150 gram kurşun arkası rapala 0.35 ile güvenle kullanabilirsin ... 0.35 altı güven vermiyor usturupsuz atarsan patlar

Ercüment

Daimi Üye
Adı
Ercüment
Kan Grubu
A Rh Pozitif
kesinlikle yanlış var 0,12 misina ile 125 gr fiziğe ihanet matematiğe hıyanet :D:D bu arada sağlamlığına güvendiğim latex i öneririm ben 0.20 ile 100 gr a kadar sorunsuz atıyorum. 150 gr test etmedim. ancak @Ercüment abinin dediği gibi can güvenliği söz konusu bu husususa çok dikkat etmek gerekli,
Latex ucuzken bir ara bende kullandım sağlam misinalardı
pahalandı diye birdaha almadım
geçen sene 0.26 asso super ht 1000 mt 'lik almıştım fiatı 20 Türk Lirası idi
çapari bedeninde 125 gr'da bana göre sağlam, ama ben genede güvenmiyorum çünki ip misinalı ana bedenle karıştımı ip misina bedene hasar veriyor, bir kaç atıştan sonra kontrol ediyorum kırılma- ezilme varsa değiştiriyorum.