turok
Yeni Üye
- Adı
- ömer
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
Olta Makinesi / RYOBİ SPARTA 4.25 sahibinden.comda - 1058771222 bu kamış nasıl peki sıfırı 2 bin diyor bu abi 1 e bırakıyor temizse alınır mı?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Şimdi kamışta 2.el riskli. Sonuçta karbon malzeme kılcal bir çatlak vardır görmezsin bir kaç atış sonra kamış elinde kalır. Tamiri de olmuyor zaten kırıldığında. 2-3 defa kullansa da ne derece bilinçli kullandı. Öyle atış yapan adamlar var ki 1 ayda yıpratıyo. Ben şahsen güvenemem.Olta Makinesi / RYOBİ SPARTA 4.25 sahibinden.comda - 1058771222 bu kamış nasıl peki sıfırı 2 bin diyor bu abi 1 e bırakıyor temizse alınır mı?
anladım uyarı için teşekkür ederimŞimdi kamışta 2.el riskli. Sonuçta karbon malzeme kılcal bir çatlak vardır görmezsin bir kaç atış sonra kamış elinde kalır. Tamiri de olmuyor zaten kırıldığında. 2-3 defa kullansa da ne derece bilinçli kullandı. Öyle atış yapan adamlar var ki 1 ayda yıpratıyo. Ben şahsen güvenemem.
Gözün kapalı alabilirsin, yaklaşık 6 aydır kullanıyorum, ne çok sert, ne de çok yumuşak, ve mesafe konusunda beklenmedik performansı var, hissiyatı da çok güzelOlta Makinesi / RYOBİ SPARTA 4.25 sahibinden.comda - 1058771222 bu kamış nasıl peki sıfırı 2 bin diyor bu abi 1 e bırakıyor temizse alınır mı?