Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Boğaz Için Makine Önerisi

pks1979

Yeni Üye
Adı
POLAT
Kan Grubu
A Rh Negatif
Merhaba

Uzun zamandır kullandığım Okuma Avenger 65 makinamı artık yenilemek istiyorum.

Kolumda bir sinir sıkısması olduğu için sarım da beni yormayacak bir makinaya ihtiyacım var.

iP Misina kullanacağım.

Genelde Boğazda istavrit ve yemli av ,bazende Ege'de gene yemli balık avları yapıyorum.

Bütçem 1000 TL civarı önerebileceğiniz bir makina olursa sevinirim.

Teşekkürler

finansaldanışman

Aktif Üye
Adı
Erdem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba

Uzun zamandır kullandığım Okuma Avenger 65 makinamı artık yenilemek istiyorum.

Kolumda bir sinir sıkısması olduğu için sarım da beni yormayacak bir makinaya ihtiyacım var.

iP Misina kullanacağım.

Genelde Boğazda istavrit ve yemli av ,bazende Ege'de gene yemli balık avları yapıyorum.

Bütçem 1000 TL civarı önerebileceğiniz bir makina olursa sevinirim.

Teşekkürler
Av stiliniz nedir bilmiyorum ama benim şu anda kullandığım makineyi ister istavrit,ister dişli ister tekne avında rahat rahat kullanabilirsin.Zaten bu makineye kolay kolay bir kusur bulunamamakta.Okuma Raw II 55 FD.Hafif,çevirimi yağ gibi,son derece güçlü,boğaz için bence mükemmel bir makine.Ömür boyu garantisi de cabası.Yok illa surf veya ARC kafa olsun diyorsanız erim mesafesi taş çatlasın 20 mt farkeder.Ancak tüm sularda ve hemen hemen tüm avlarda rahatlıkla kullanabileceğiniz bir makine.Çekiş gücü ise şöyle örnek vereyim.Kalın bir halat ve üzeri yosunlar kaplanmış ve halata 2 adet 200 gr lık kurşunlu takım takılmış 1,5 metrelik halatı kıyıya biraz zorlanarak aldı ki yukarı çekerken iki elimle halatı yukarı çıkarmak için epey güç vermem gerekmişti.Bilhassa topuz kol dişlileri uygulanan gücü yarı yarıya azaltmakta, bu da çekiş kolaylığını sağlamakta.Ayrıca tam bütçeniz dahilinde ve Cengiz Balıkçılığa giderseniz ekstra indirimde almanız -en az %15 gibi -söz konusu.510 gr ağırlığında tamamen kapalı ve plastik hiçbir aksamı olmaması ve korozyona karşıda son derece dayanıklı olması 3000 tl lik ürünlerde bile zor bulunabilen bir özellik.
Satışını bizzat kendim yapsam bu kadar anlatmazdım emin olun.
Kolay gelsin.

Oltanın

Aktif Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Av stiliniz nedir bilmiyorum ama benim şu anda kullandığım makineyi ister istavrit,ister dişli ister tekne avında rahat rahat kullanabilirsin.Zaten bu makineye kolay kolay bir kusur bulunamamakta.Okuma Raw II 55 FD.Hafif,çevirimi yağ gibi,son derece güçlü,boğaz için bence mükemmel bir makine.Ömür boyu garantisi de cabası.Yok illa surf veya ARC kafa olsun diyorsanız erim mesafesi taş çatlasın 20 mt farkeder.Ancak tüm sularda ve hemen hemen tüm avlarda rahatlıkla kullanabileceğiniz bir makine.Çekiş gücü ise şöyle örnek vereyim.Kalın bir halat ve üzeri yosunlar kaplanmış ve halata 2 adet 200 gr lık kurşunlu takım takılmış 1,5 metrelik halatı kıyıya biraz zorlanarak aldı ki yukarı çekerken iki elimle halatı yukarı çıkarmak için epey güç vermem gerekmişti.Bilhassa topuz kol dişlileri uygulanan gücü yarı yarıya azaltmakta, bu da çekiş kolaylığını sağlamakta.Ayrıca tam bütçeniz dahilinde ve Cengiz Balıkçılığa giderseniz ekstra indirimde almanız -en az %15 gibi -söz konusu.510 gr ağırlığında tamamen kapalı ve plastik hiçbir aksamı olmaması ve korozyona karşıda son derece dayanıklı olması 3000 tl lik ürünlerde bile zor bulunabilen bir özellik.
Kolay gelsin.
dokturmussun ustad masallah neymıs bu okuma raw 2 makına ya 3,000 tl urunde olmayan ozellıklerı barındırmasıda cabası ıyı ımış.

finansaldanışman

Aktif Üye
Adı
Erdem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Üründen memnun kalan kullanıcının yorumu böyle olur tabi.İncelerseniz özellikleri ve karşılaştırmalar yaparsanız her anlamda dediklerimi daha iyi anlarsınız.Şöyle örnek vereyim.Tekstilde 6 mağazanın genel koordinatörlüğünü yaparken Richmond gömleklerin girişi 150 dolar civarında iken Hugo boss 30 dolar dı.Ancak hugo boss neredeyse aynı fiyata satılıyordu.Buradan siz gerekli çıkarımı yaparsınız sanıyorum.
Bütçeniz göz önüne alındığında fiyat kalite açısından bence en avantajlı makinedir.
Kolay gele

Oltanın

Aktif Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Üründen memnun kalan kullanıcının yorumu böyle olur tabi.İncelerseniz özellikleri ve karşılaştırmalar yaparsanız her anlamda dediklerimi daha iyi anlarsınız.Şöyle örnek vereyim.Tekstilde 6 mağazanın genel koordinatörlüğünü yaparken Richmond gömleklerin girişi 150 dolar civarında iken Hugo boss 30 dolar dı.Ancak hugo boss neredeyse aynı fiyata satılıyordu.Buradan siz gerekli çıkarımı yaparsınız sanıyorum.
Bütçeniz göz önüne alındığında fiyat kalite açısından bence en avantajlı makinedir.
Kolay gele
ustad bızım cahıllıhımızı mazur gor bır makına ve yahut bır gomlek aldıgımızda sana danısmak ısterım bu konuda bıze yardımcı olursanız cok sevınırim.

pks1979

Yeni Üye
Adı
POLAT
Kan Grubu
A Rh Negatif
Kolay gelsin.
Zahmet vermiş uzun uzun yazmışsın.
Cengiz B. dan dolayı okumaya hep sempatim oldu.Nezamn bir sıkıntı olsa hiç çözümsüz kalmadı.

Peki Shimano da bu performansta ve fiyat aralığında bir makina varmıdir.

finansaldanışman

Aktif Üye
Adı
Erdem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Zahmet vermiş uzun uzun yazmışsın.
Cengiz B. dan dolayı okumaya hep sempatim oldu.Nezamn bir sıkıntı olsa hiç çözümsüz kalmadı.

Peki Shimano da bu performansta ve fiyat aralığında bir makina varmıdir.
Bu bahsettiğim makineyi almadan en az 4-5 ay araştırdım.Rulman ve bilye kalitesi,korozyon direnci,hafiflik,kullanım çeşitlemesi vs.Temiz 2. el biomaster olabilir.Gene temiz 2. el aero technium xtc olabilir.Ama kıyı için benim şahsi fikrim sıfırı için 4-5 bin ödenmez.

Oltanın adlı arkadaş yeni katılmış.Bir kullanıcı olarak görüşlerimi bildireyim belki yardımı dokunur dedim.Sanırım genç arkadaş kendine cevabımı eğlence yapmış.Bende diyordum makine kamış önerileri neden artık cevaplanmaz oldu.Diyeceksin al stella al daiwa saltiga tamam oldu bitti.Tek üzüldüğüm teşekkür yerine alaycı ifadeler kullanarak kendisini okuyanların takdirine bırakması oldu.

Sizin konuya tekrar dönersek forum içersinde bu konuyla ilgili yüzlerce açılmış başlıklara da bakarsanız onlarda size bir fikir verebilir.Ayrıca şubat ortası gibi firmalar kampanya yapmakta 1000 tl lik makineler 600-650 tl ye mağazada inebilmekte.Aklınızda olsun.
Rastgele.

pks1979

Yeni Üye
Adı
POLAT
Kan Grubu
A Rh Negatif
Biraz daha araştırarak tavsiyenizide dikkate alarak Raw2 55 aldım.Deneme fırsatımda oldu..Dediğiniz gibi oldukça keyif aldım.Benim için oldukça yeterli bir makina
Teşekkür ederim