Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Boğaz icin max 1000 tl makine tavsiyesi.

turok

Yeni Üye
Adı
ömer
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba arkadaşlar hobiye tekrar başlayacağım bin tl maksimum olacak şekilde makine tavsiyelerinizi bekliyorum ağır olmayacak yormayacak aklımda ruyoji raptor 6 binlik var siz ne düşünüyorsunuz sadece çapari için kullanılacak aynı zamanda ip ve kamış öneriside alabilirim şimdiden teşekkür ederim.

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
üstad bu bütçe ile çok zor sadece ip o kadar tutar , makina ve kamış olmadan

Faryalı

Daimi Üye
Ryuji raptor ağır yükleri kaldıracak bir makine olmayabilir gibi geldi. Genel kullanım için.. belki boğazda akıntı olmayan zamanlarda istavrit avı için uygun bir makine gibi. Kullanan arkadaşlardan yorumları bekliyorum ben de.

turok

Yeni Üye
Adı
ömer
Kan Grubu
A Rh Pozitif
üstad bu bütçe ile çok zor sadece ip o kadar tutar , makina ve kamış olmadan
hocam bir arkadaştan ceymar 55 alacağım yarın 0.20 ipte verecek 8x 2400 tl ye bırakıyor sıfır makine birde okuma expior da hoşuma gitti bütçe 2 ye çıktı varsa önerin alabilirim.

Son düzenleme:

turok

Yeni Üye
Adı
ömer
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ryuji raptor ağır yükleri kaldıracak bir makine olmayabilir gibi geldi. Genel kullanım için.. belki boğazda akıntı olmayan zamanlarda istavrit avı için uygun bir makine gibi. Kullanan arkadaşlardan yorumları bekliyorum ben de.
hocam evet drag gücü düşükmüş 10 kg ceymar 55 uygun mu 1900 e anlaştık gibi biriyle bütçe 2 k oldu teşekkürler

Faryalı

Daimi Üye
Genelde ryobi, shimano, daiwa kullanıyorlar boğazda. Okuma istiyorsanız Raw serisi boğaza uygun. Yeni jig makineleri de uygun ama fiyatlar uçmuş.

turok

Yeni Üye
Adı
ömer
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Genelde ryobi, shimano, daiwa kullanıyorlar boğazda. Okuma istiyorsanız Raw serisi boğaza uygun. Yeni jig makineleri de uygun ama fiyatlar uçmuş.
Jig makineleri görünüş olarak hoşuma gidiyor surflar kaba duruyor,2 bine ip dahil antalyada bir arkadaştan 55 lik ceymar aldım, sıfır faturalı, normalde 65 istiyordum hafif olsun diye 55 sectim , sarım hızı bi tık düşük ama artık aldık bir kere uyguna geldi sanırım, simdi sırada kamış kaldı.