Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Boğaz için şunu önerir misiniz: Daiwa Cast IZM 25 QDA

lufermania

Daimi Üye
Adı
Uğur
İyi iyi, hayırlı olsun güle güle kullan abi.
Sıfırını bulabilmen senin için büyük bir şans olmuş.
65 değil de 55 kafa olanı alman da hem hafif, hem de biraz daha düşük devirli olduğu için bence daha iyi bir karar.
Ben de 65 kafa olanı çok temiz bir ikinci el bulduğum için almıştım, iyi ki de almışım.
Geçen avda şerefsiz bir tekneci, benim ipi aldı götürdü, yedek kafası da yok makinenin.
Ben de RAW'ı taktım, ava devam.
Ben olsam satmam, yedekte dursun derim ama sen bilirsin. Misina klavuzunda bile iki bilye var ;)

B

BS Okuru

Misafir
Eski RAW55 gayet mantikli bir tercih olmus. Sifirini bulmak cok zor ama bulmaniz sizin icin büyük sans olmus.Üst segment olmayan ürünlerde esti model olanlar daha kaliteli ve daha konforlu oluyor. ( çin piyasasina daha düşmeden özellikle tanitimi iyi yapmak adina kaliteyi en basta yüksek tutmalarindan dolayi galiba) örn:Meshur İtalyan bayrakli ilk extreme-sorrento,ilk çikan gri olanlardan Okuma raw55... vb :)
Saygilarimla...

adbakt

Aktif Üye
Adı
Adil
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Makineyi sipariş vermiştim, elime şimdi geçti.

Bazı balık marketi sitelerinde (balikavmerketi, tekneyatmalzemeleri, avfuari... gibi) devri 4.8 diye geçiyor, ama makine şu an elimde ve devri 4.5 imiş.
Buna daha da çok sevindim. :)

_Rastgele_

Daimi Üye
Adı
SERDAR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Makineyi sipariş vermiştim, elime şimdi geçti.

Bazı balık marketi sitelerinde (balikavmerketi, tekneyatmalzemeleri, avfuari... gibi) devri 4.8 diye geçiyor, ama makine şu an elimde ve devri 4.5 imiş.
Buna daha da çok sevindim. :)
Merhaba bu makineyi bende almaya karar verdim (uzun araştırmalar sonucu ) .Nereden aldınız acaba ?

adbakt

Aktif Üye
Adı
Adil
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Maalesef ben son makineyi aldım.
Ama İstanbul'da arayarak zaman kaybetmeyin, diğer illere bakın bence.

adbakt

Aktif Üye
Adı
Adil
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Yanlış anlaşılmasın.... Zor da olsa İstanbul'da da bulunabilir, ama bulunursa da muhtemelen 50-100 TL daha fazlasınadır.

Son düzenleme: