Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Boğaz için surf kamış ve makine tavsiyesi

emrahaydin

Yeni Üye
Merhabalar

10-15 bin tl max bütçe için, boğazda kurşun arkası ve istavrit avlarında kullanabileceğim fiyat performans kamış ve makine tavsiyesine ihtiyacım var.

Eski takımlarım;
Okuma Salina 3 parça + Okuma Ceymar Ctx65.

Bunlar dışında tavsiye alabilirsem sevinirim, şimdiden teşekkürler

OmerAydın

Daimi Üye
Adı
Ömer Aydın
Merhaba Ceymer kurşun arkasında sizi üzebilir onun yerine bütçenize göre , Shimano 8000 pg modelleri, Daiwa 23 Bg 8000 yada 6000 modellerine bakmanızı tavsiye ederim..

omer42

Aktif Üye
Adı
ömer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Kamışın gayet iyi. Bende iki tane var salina ordan biliyorum :)

Öncelikle o bütçeyle üst düzey bir takım mümkün değil.

Kendi adıma kamışı yükseltecek olsam burdan orta seviye kamış yerine vega potenza alırdım (veya 425 spin power temiz 2.el) O zaman da makinaya bütçe kalmaz tabii.

Dolayısıyla bütün bütçeyi makinaya ayırmak ve Shimano Twinpower veya Bulsseye’a yönelmek daha mantıklı geliyor bana.

Yani elindeki sete göre acil ihtiyaç makina yükseltmek çünkü ceymar 65 kursun arkasına gelmez. Kamışı ilerde değiştirirsin vesselam.

Son düzenleme:

Erdem82

Daimi Üye
Adı
ERDEM
F/P için alınabilecek iyi ekipmanlar.
Shimano Beastmaster Surf Tubular J 4,25m 225g
SHIMANO Socorro 6000 SW

emrahaydin

Yeni Üye
Merhaba Ceymer kurşun arkasında sizi üzebilir onun yerine bütçenize göre , Shimano 8000 pg modelleri, Daiwa 23 Bg 8000 yada 6000 modellerine bakmanızı tavsiye ederim..
Kamışın gayet iyi. Bende iki tane var salina ordan biliyorum :)

Öncelikle o bütçeyle üst düzey bir takım mümkün değil.

Kendi adıma kamışı yükseltecek olsam burdan orta seviye kamış yerine vega potenza alırdım (veya 425 spin power temiz 2.el) O zaman da makinaya bütçe kalmaz tabii.

Dolayısıyla bütün bütçeyi makinaya ayırmak ve Shimano Twinpower veya Bulsseye’a yönelmek daha mantıklı geliyor bana.

Yani elindeki sete göre acil ihtiyaç makina yükseltmek çünkü ceymar 65 kursun arkasına gelmez. Kamışı ilerde değiştirirsin vesselam.
F/P için alınabilecek iyi ekipmanlar.
Shimano Beastmaster Surf Tubular J 4,25m 225g
SHIMANO Socorro 6000 SW
Cevaplar için teşekkürler inceleyeceğim, hakikaten Ceymar beni çok yoruyor, geçen sene bir palamut avında arkadaşıma hediye ettiğim okuma revenger sanırım, ceymardan çok alt bir makina olmasına rağmen daha az yorduğunu farkedince şok geçirdim :)

Dediğiniz gibi önce makine değiştirmek te bir çözüm olabilir