Büyük Beyaz
Daimi Üye
Vural bey kısa zamanda düşmez. Hatta daha da artacak yılsonu firmaların ciddi usd ihtiyacı olur.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
bence soyle yap o zaman musaıt bır gununde cengız balıkcılıga sonra yıldız balıkcılıga hatta dıger dukkanlara ugra kamıslara makınalara dokun ıncele bak sonra uskudar sahılıne ın orada kullanıcıların kamıslarına makınalarınada bak hatta rıca et av yapan arkadaslardan makınalarını dene sonrada ıstısare yap aralarında buna gore kararını verırsın.ben ilk aşamada okadar çıkamam sonuçta yeni başlıyoruz em fiyat konusunda hemde performans konusunca kamış ve makına iyi olur yeni başlıcam için
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
doların artısı ınısı malesef bu konular benı asıyorVural bey kısa zamanda düşmez. Hatta daha da artacak yılsonu firmaların ciddi usd ihtiyacı olur.
peki abi paylaştığım kamış nasıl sence 300 gr içinbence soyle yap o zaman musaıt bır gununde cengız balıkcılıga sonra yıldız balıkcılıga hatta dıger dukkanlara ugra kamıslara makınalara dokun ıncele bak sonra uskudar sahılıne ın orada kullanıcıların kamıslarına makınalarına bak hatta rıca et av yapan arkadaslardan makınalarını dene sonrada ıstısare yap aralarında buna gore kararını verırsın.
Bılmedıgım ve su sıralar adınıda duymadıgım ve yakındanda gormedıgım bır model kamıs malesef.peki abi paylaştığım kamış nasıl sence 300 gr için
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Herkes ovdugu icin bir tanede ben aldim ama bakiyorumda bir kac gundur satan satana. Hayrdir nie satiyorsunRyobi ap power 8000 makina dusunenler satabilirim 250 tl. Ye
Sen bize bakıp makinani satmayasin sakinHerkes ovdugu icin bir tanede ben aldim ama bakiyorumda bir kac gundur satan satana. Hayrdir nie satiyorsun
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi