Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

boğazda 150 gr kurşunla uzun mesafe için kamış

furunotr

Daimi Üye
Adı
Haluk Pirinç
O kamış iyidir de herkez kullanamaz; ağırdır; 4,5 metredir ve çok yorar... Adamına göre tabii; gayet güzel kullanan da var... Ancak 175 gr.filan kesiyor o kamışı onu da belirteyim; 150 gram sanki biraz hafif kalıyor...

Ben Extreme bu durumda alınabilir kamışlardan diyorum; tabii eski modeli; yenileri pek tanımıyorum çünki; ayrıca benim yeni yeni kullanmakta olduğum ülkemize yeni girmiş bir kamış var; Okuma Salina... 3 parçadır ve 490 gram ağırlığında yani Extreme'den 5 gram daha hafif; 100-200 gram atarlı ve atabilen için atış erimi oldukça yüksektir; hassasiyeti de yerinde... Yormaz; dengeli de bir kamış ve orta-sert aksiyonlu; klavuzlar da örme kullanmak için uygun gibi duruyor (bu arada Extreme klavuzları bu iş için pek uygun değildir) yalnız şu an kalmadı ve Ocak-Şubat gibi gelecek deniliyor; eğer gelecek ürün de bu gelenlerin aynı olur ise sabredip bekleyin; parasının hakkını fazlasıyla vereceğini düşünüyorum... 100 lira altı da bir fiyatla satıldı ilk gelen ürünler; diğerlerinden de epey ucuz yani; daha ne olsun...:)

Küçük bir dipnot düşeyim... Kamışla iyi mesafelere atabilmek için delidanalar gibi abanmadan atabilecek kamışlar gerekiyor; lif atmasın; kiriş kopmasın:)) Bahsettiğim kamış da yalnız teknik kullanılarak yüklenmeden gayet rahat atışlar yapabilecek bir kamış; nerede ise diğer kamışım Antares ile atabildiğim mesafelere atabiliyorum bu kamışla...(Antares atışı çok iyi olan bir kamıştır)

mesut

Üye
Adı
Mesut ARMAĞAN
çok teşekkür ederim yorumlar için, bir de remixon terminatör var ağırlığı 500 gr altında ön yargısız bir bilgisi olan var mı bu kamışla ilgili acaba

popeye1907

Aktif Üye
Adı
Gökhan Yazıcıtunç
Şuan kullanabileceğin bir kamışın varsa acele etme Salina 3 parçalıyı bekle derim. İlk partiden alan arkadaşlarım var çok memnunlar. Bende takip ediyorum gelir gelmez birtanede ben alacağım. Bu arada teleskopik olan modelide gelecekmiş fiyatıda 130 Tl. civarı olacak sanırım, prototipini incelemiştim gerçekten çokiyi bir kamış oda

mesut

Üye
Adı
Mesut ARMAĞAN
merhaba remixon terminator 420cm 100-200 gr kamışı cumartesi istoçtan aldım ve dün denedim,

özellikle 460 gr ağırlığı hiç yormuyor ve atışlarıda 150-175 gram olarak yaptım ve önceki kamışıma göre biraz daha uzun atışlar yaptım,

avlandığım bölgede bir iki kişiye de deneme amaçlı atışlar yaptırdım ve onlar daha uzun mesafelere atışlar yapabildiler ve kamışı çok beğendiler
bilginize...

red baron

Aktif Üye
Adı
murat ocakçı
Parçalı kamış olarak RODER SC4 420 Kamışı söyleye bilirim,kamış 150gr kadar duymuyor 175grda kamış kamçılama yapmaya başlıyor.Bence kamışın en ideal atarı 175ve 200gr boğazda çok rahat kullana bilirsin.

furunotr

Daimi Üye
Adı
Haluk Pirinç
Şuan kullanabileceğin bir kamışın varsa acele etme Salina 3 parçalıyı bekle derim. İlk partiden alan arkadaşlarım var çok memnunlar. Bende takip ediyorum gelir gelmez birtanede ben alacağım. Bu arada teleskopik olan modelide gelecekmiş fiyatıda 130 Tl. civarı olacak sanırım, prototipini incelemiştim gerçekten çokiyi bir kamış oda

Sanıyorum bahsettiğiniz kamış 10-15 gün içerisinde gelmiş olacak...
Teleskobik olansa zaten mevcut şu an...

ismail18

Aktif Üye
Adı
ismail
MESUT KARDEŞİM BENDE Shimano Beastmaster BX Surf TE 430 - 200 Kamış / 4.30 m SÖRF KAMIS VAR BEN BUNU GECEN SENE ALDIM KIZILIRMAKTA KULLANDIM 200 GRAM KURSUNU İNAN COK KOLAY ATIYORRR BU KAMISI SATMAYI DÜSÜNÜYORUM BEN SADECE SAZAN İÇİN BİR KAMIS SERİSİ ALACAGIM EGER BU KAMIS SANA UYARSA ORTA YOL BULURUZ AYRICA TWINPOWER 6000FC MAKİNEMDE VAR YANİ 2 KAMIS 2 MAKİNE SATMAK İSTYORUM ÜÇ YADA 4 KERE BALIGA GİTTİM BUNLARLA.SAKIN YANLIS ANLASILMASIN BİR SORUNU FALAN YOK SDECE SAZAN İÇİN TRIBAL LONG CASTE EXTREME KAMIS ALACAGIM ONUN İÇİN İSTEYEN BENİMLE İRTİBATA GECEBİLİR

levrekci

Üye
Adı
mehmet gezer
MESUT KARDEŞİM BENDE Shimano Beastmaster BX Surf TE 430 - 200 Kamış / 4.30 m SÖRF KAMIS VAR BEN BUNU GECEN SENE ALDIM KIZILIRMAKTA KULLANDIM 200 GRAM KURSUNU İNAN COK KOLAY ATIYORRR BU KAMISI SATMAYI DÜSÜNÜYORUM BEN SADECE SAZAN İÇİN BİR KAMIS SERİSİ ALACAGIM EGER BU KAMIS SANA UYARSA ORTA YOL BULURUZ AYRICA TWINPOWER 6000FC MAKİNEMDE VAR YANİ 2 KAMIS 2 MAKİNE SATMAK İSTYORUM ÜÇ YADA 4 KERE BALIGA GİTTİM BUNLARLA.SAKIN YANLIS ANLASILMASIN BİR SORUNU FALAN YOK SDECE SAZAN İÇİN TRIBAL LONG CASTE EXTREME KAMIS ALACAGIM ONUN İÇİN İSTEYEN BENİMLE İRTİBATA GECEBİLİR
twinpower 6000fc'den ne istiyorsunuz fiyat olarak,varsa birde fotosunu ekler misiniz?

Emir Şengezer

Daimi Üye
Adı
emir şengezer
Sıcak fırsatlar ve ikinci el bölümünde bununla ilgili konu açabilirsin. Malzemelerin daha rahat satılır.