Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Boğazda spin

Gorkembjk

Aktif Üye
Adı
Görkem
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhabalar yaklaşık 3-4 yıldır spin takımıyım doğru düzgün avım yok. Beylikdüzü avcılar büyükcekmece gibi yerlerde basarısiz oldum ama at çek avını seviyorum. Daha önceleri bogazda hep spin olmadığı akıntıdan dolayı 200 gram kurşun arkası yapıldığını biliyorum. Fakat boğazın hiçbir yerinde spinle çalışamaz mıyım böyle yerleri varsa nerde denemeyelim elimde birkaç sahte var kendo haryu modeli diğerleri oscar vs ucuz sahteler. Boğazda nerede gündüz mü gece mi spin kamışla hangi sahte ya da kaşıklarla av yapabilirim en azından ihtimal olacak şekilde yardımcı olursanız sevinirim

murat11

Üye
Adı
murat
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
çalışırsın neden çalışamayasın ki bizde boğaza spin e gidiyoruz sürekli bazen balık var bazen balık yok orası belli olmuyor ama gitmemen için bir imkan yok sadece meraları iyice araştır ben mesela kız kulesi karşısına gidiyorum çoğu zaman veya o hat boyunda dolanıyorum sürekli yapılmıyıcak birşey yok yani bu akıntıya dikkat et millete dolaştırma yeterli yani :)

FiSHFiNDeR

Aktif Üye
Adı
Osman Uluhan
Dün çubuklu tarafındaydım. LRF kamışı ile 10 gr. kaşık attım. Hiç bir sorun olmadı hatta bir çino vuruşu aldım. Atarken 50 metre ileri 1 metra sağlı attım çıkarırken 1 metre soldan çıkardım. Aksiyon bozulmadı ama dikkatli olman lazım. Yakınında birileri varsa pek tercih etmemelisin. Ben meranın boş olduğu ve akıntının nispeten az olduğu bölgeden atış yaptım. Zamanla alışırsın ama olmaz diye birşey yok. Dikkatli olursan ve biraz da tecrübeliysen sorun olmaz.

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Evinize yakın şuan balık veren spin meraları mevcut. Bence deneyip araştırmalara devam et.