lufermania
Daimi Üye
Biz öyle yapıyoruz ki zatenvideo çok güzel emeğinize sağlık benim bir sorum olacak kösteğe rapala klipsi taksak nasıl olur sahte veya kaşık değiştirmek için?
Yoksa öbür türlü sahte degistirirken habire köstek bağlamak lazım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Biz öyle yapıyoruz ki zatenvideo çok güzel emeğinize sağlık benim bir sorum olacak kösteğe rapala klipsi taksak nasıl olur sahte veya kaşık değiştirmek için?
Spin ve LRF den sonra şimdide Surf takım hazırlıyorum. Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.mrb arkadaşlar.. son zamanlarda surf takımını nasıl daha iyiye vede kullanıslı yaparım diye düşünüyordum vede son model surf takımını sizlerle paylaşmak istedim.. gerçekden çok kullanşlıbu arada sizlere yararlı olucak bir kaç bilgi var video da, ve ben aşçıyım aşçı adamda her türlü eleştiriye acıktır
salıcakla kalın
Ekipman : Lineaeffe american biraid 0,60 misina,Sufix xl strong serisi 0,30 misina,kurşun,bir adet boncuk,2 adet fırdöndü (2/0 ve 2 numara)
Merhaba Muhsin bey,belirtmiş olduğunuz sorun atış anında kurşun sahteden daha ağır olduğu için sahtenin arkada kalıp ana bedenle paralel bir şekilde süzülmesinden kaynaklanıyor,bunun önüne geçmek için kurşunu gözlemleyip suya düşmeden frenlemek gerekiyor,bu sayede kurşun durup sahte yoluna devam ettiği için ana bedenden açılmış oluyor0.6 mm yerine 0.75 mm, 0.30 yerine 0.25 kullanarak bu takımı hazırladım (elimde hazır bunlar vardı). Rapala ve kaşıkla denedim. Rapalanın veya kaşığın 3 lü iğnesini ana misinaya dolaşmaktan kurtaramadım bir türlü. 3-4 atıştan birinde illaki bu okuyor. Hatta yanındakilerin tavsiyesi üzerine rapalanın karnındaki iğneyi de çıkardım. Balık avcılığında yeniyim. Bu durumu nasıl çözebilirim? Tavsiyeler için şimdiden teşekkürler
2. Ip yani bedenin baglandigi faydasi oluyormu malum bi kac atistan sonra gam olayi hepimiz icin kulfetmrb arkadaşlar.. son zamanlarda surf takımını nasıl daha iyiye vede kullanıslı yaparım diye düşünüyordum vede son model surf takımını sizlerle paylaşmak istedim.. gerçekden çok kullanşlıbu arada sizlere yararlı olucak bir kaç bilgi var video da, ve ben aşçıyım aşçı adamda her türlü eleştiriye acıktır
salıcakla kalın
Ekipman : Lineaeffe american biraid 0,60 misina,Sufix xl strong serisi 0,30 misina,kurşun,bir adet boncuk,2 adet fırdöndü (2/0 ve 2 numara)