- Adı
- Evren Tamer
Cebimde teke kalmış evde halinin üzerinde pitir pitir geziyo
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Abicim çok teşekkür ettim . Çok daha fazlası sizlerin olsun inş .Tebrikler kardeşlerim çok zahmetli bir o kadar da bereketli avınızın devamını dilerim.Size her şey yakışır.
Valla pek bi hızlı haftasonu oldu, anca şimdi toparlandımOo daha dün akşam izmit şimdi boğaz maşallah
Valla bu sefer olmadı ama , Akya olsaydı onu da tutacaktı bu canavarOsman'ın Akyası diye devam etmesinden korkuyorum![]()
Olsaydı eminim girerdiAraya bir iki tane daha farklı ebatlarda balık girsinAkyaya daha var
![]()
Adam daha 2 saat gecmeden hüpletmiş balıklarıALIN kovayı gelin mangalı yaktım![]()
Valla Osman turuncu sevdasına bana bıraktı güzelim çaparileriEvren'in çaparileri sanırsam iş yaptı![]()
Bir de bana sor, normal çapari taktım köstek yenilemekten balık tutamadım , her atışta 3-4 köstek gitti, balıkları yarı yola kadar çekmesi de ayrı bir zahmetNe güzel, oh oh![]()
Eyvallah abimBu kadar olur.İnanılmaz performans,motivasyon.
Tekneyede yakışıyorsun birader.
Bir gün senin olsun bu tekne.
Sağol abim, doldu vallaDolsun kovalar
Rast gelsin
Allah razı olsun abim benimTebrikler arkadaşlar keyfiniz bol avınız bereketli olsun..
Teşekkürler abicimAvınız bol,keyfiniz daim olsun.
Teşekkür ederimrast gele![]()
Teşekkürler abimBeyler Rastgele![]()
İnşallah bir gün o da nasip olur abicimBu tekneyide sana beğendim Selahattin kardeşim.
Yan yatmasam kim canlı yayın yapacaktı ? Herşey Balıksevdam içinHelal size, Osman yine Çalışıyor Selahattin yine yan yatıyor![]()
Palamutları Osman aldı bana bile vermedi, insan bi teklif eder enazından o da yok vallacevap yazmana gerek yok,çaparilerin kirasını gönder yeter 2 palamut ve 10 tane çinekop.çinekoplar 1 karıştan aşağı olmasınrastgele beyler
Teşekkürler abicim, balık süperdi valla, hiç üzmedi biziAkşam konuşmuştuk bu av hakkında. Tebrik ederim selahattin.Balikda sansiniza çok iyi. Osman'ada selamlar. Rast gelsin
Teşekkürler, herşey Balıksevdam içinTebrikler Yağmur Demeden Avınızı Gerçekleştirmişsiniz.
Ah abi ah, adam direkt götürmüş yemiş 5 kilo balığıBalıklar la birlikde bana bekliyorum. Açtım rakiyi.![]()
Teşekkürler abimOh Maşallah. Keyfiniz daim olsun.
Akyayı da tutturucam Osmanıma, bu azimle ve balla ona akya peşinde kılıç da gelir5 sayfa dolmuş ama biz hala akyayı bekliyoruz![]()
Teşekkür ederimTebrikler.![]()
alemsiniz ya her şey gönlünüzce olsun
Eyvallah kardeşim daha güzelleri sana rastgelsinharika bir av tebrikler
Eyvallahoyy oy oy . Maşallah. Maşallah.
Boğaz candır, gerisi heyecandırTebrikler beyler.. Dün izmit boyle degildi.. bogaz harika.. ilk firsatta degirmendereden geliriz insallah..
Teşekkür ederizTebrikler..Bereketli bır av olmus..Şimdiden afıyet olsun..
Teşekkürler güzel bir gün olduTebrikler.Bereketli güzel bır av olmus.
Teşekkürler abicimBereketli olsun![]()
Teşekkürler abim, güzel bir av oldu gercektenTEBRİKLER ARKADSLAR KEYİFLİ AV VE BİRGÜN GEÇİRMİŞSİNİZ
İnşallah bakalım, kısmet olursa daha güzel avlarımız olacak İnşallahkeyifler yüzlerden belli daha çok av yapar bu ekip
Teşekkürler size de herdaim rastgelsinTebrikler avlarınız ve güler yüzleriniz hep daim olsun.
Teşekkür ederizTebrikler, harikasınız..
TeşekkürlerRastgelsin afiyet olsun
Valla meralar sürekli talan halindeydi Gırgırlardan, biraz da nasip işi diyelim güzel bir av yapmış oldukMaşallah çok güzel av olmus hafta sonu ben cıkamadım ama arkadaşlarda çıkmış tekneye onlarda fazla yoktu, demekki yanlış merada takılmışlar..
Teşekkürler daha güzeli size rastgelsintebrikler güzel avlar , keyifli zaman geçirmişsiniz.
Valla ben bi ara dinlendim kahve keyfi yaptım, o derece balık vardı, belli bir süre sonra sıkıyor, indir bindirTebrikler valla süper balık almışsınız. Bu hafta geçen hafta verimli olan meralar tad vermedi. Bizde teknedeydik geçen hafta 5 kilo aldığımızyerden anca 1 kilo balık aldımHayırlısı yalnız dişliden çok Osmanın çeşit yapması çok hoş olmuş daha palamut yüzü göremedik valla
![]()
Aynen bu Osmandan korkulur, denizde o an ne varsa aldıTebrikler, güzel bir av olmuş;
Boğazda ne çeşit balık varsa almışsın.
Daha iyileri rast gelsin.![]()
Teşekkürler abim eksik olmaSizlerle gurur duyuyorum.
At kaynar suya aynı karides gibi tadı varCebimde teke kalmış evde halinin üzerinde pitir pitir geziyo
Teşekkürler DayıcığımTebrikler kardeşlerim çok zahmetli bir o kadar da bereketli avınızın devamını dilerim.Size her şey yakışır.
Teşekkür ederiz, aynen zaten İzmit e eğlenmeye gitmiştik, balık ikinci plandaydı, esas Pazar' a sakladık kendimiziBoş geçen Cumartesi ' nin ardından dolu dolu bir Pazar olmuş...
Daha niceleri rastgelsin,afiyet olsun arkadaşlar...
Eyvallah Özkanım, sana da her daim rastgelsinKeyifler tıkırında,Afiyet olsun beyler.