Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Boğazda Tekne Avı Canlı Yayın 21.12.2014 Pazar

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
Saygı sevgi bizden,
Daha parti yapacağız,mangal yapacağız sitenin tüm reyizlerine binlerce selam.
Yeni yılda belki varnaya gideriz kalkana.
Nedersin.

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Saygı sevgi bizden,
Daha parti yapacağız,mangal yapacağız sitenin tüm reyizlerine binlerce selam.
Yeni yılda belki varnaya gideriz kalkana.
Nedersin.
Ben her daim hazır ve de nazırım abim :) Balık peşinde Kutuplar'a bile giderim :)

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Takım ve av hakkında pek bir bilgi yazmamışım onu farkettim..

Çinekop çaparisi ve 250-300gr kurşunla çalışılan bir av. Tekne devamlı akışta bırakılıyor, derinlik 30 ila 60 metre arası, balık genellikle en dipte ara sıra 1-2 metre yukarıya çıkıyor, turuncu renk fena iş yapıyor ancak belli bir süre sonra köstekler kopuyor, tüyler ısırılmaktan parçalanıyor, bana çok keyif vermedi, balık çok fazla renk seçmediğinden ben sevgili Evren Tamer in hediye ettiği kısa köstekli boncuklu çaparilerden taktım daha sonra ve avın sonuna kadar ne köstek fire verdim, ne de karışma yaşadım, bunda etkili olan ayrıca kurşunun ucuna da eklediğim fırdöndüydü.. Bizim şansımız kaptandı diyebilirim, burda balık yok der demez istediğim noktalara anında gitti, hiç yok demedi.. Sağolsun çok iyi bir arkadaş kendisi.. Ayrıca balık bulucusu da vardı bu sayede hem derinliği kontrol edebildik hem de balık durumunu.. Avdan anlatabileceğim enstantaneler, arada denk gelen çapariyi sağa sola sürükleyen iri balıklar denk geldi ama sonuç hep hüsrandı hiç alamadım.. İp misina kullandığım için balıkları tek tek sayabiliyordum, 5 balık çekerken olta birden boşaldı ve 5 köstek eksik geldi olta bu da ilginç bir anı oldu benim için.. Başlarda 200gr Kurşunu dibe inmeyen Osman'ı tercih eden palamutlara ise değinmek istemiyorum :D:D

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
Bilirim amatör balıkçılık için dostluk için her yere gidersin, gideriz beya gideriz.
Reyizleri alır gideriz.
Daha paça,tuzlama ,ördek sözümüz var unutmadık,unutmayız.

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bilirim amatör balıkçılık için dostluk için her yere gidersin, gideriz beya gideriz.
Reyizleri alır gideriz.
Daha paça,tuzlama ,ördek sözümüz var unutmadık,unutmayız.
Dostlar neredeyse bizler de oradayız abim, asla çekinmeden her mesafeye gitmeye çalışıyoruz :)

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif

Çinekop çaparisi ve 250-300gr kurşunla çalışılan bir av. Tekne devamlı akışta bırakılıyor, derinlik 30 ila 60 metre arası, balık genellikle en dipte ara sıra 1-2 metre yukarıya çıkıyor, turuncu renk fena iş yapıyor ancak belli bir süre sonra köstekler kopuyor, tüyler ısırılmaktan parçalanıyor, bana çok keyif vermedi, balık çok fazla renk seçmediğinden ben sevgili Evren Tamer in hediye ettiği kısa köstekli boncuklu çaparilerden taktım daha sonra ve avın sonuna kadar ne köstek fire verdim, ne de karışma yaşadım, bunda etkili olan ayrıca kurşunun ucuna da eklediğim fırdöndüydü.. Bizim şansımız kaptandı diyebilirim, burda balık yok der demez istediğim noktalara anında gitti, hiç yok demedi.. Sağolsun çok iyi bir arkadaş kendisi.. Ayrıca balık bulucusu da vardı bu sayede hem derinliği kontrol edebildik hem de balık durumunu.. Avdan anlatabileceğim enstantaneler, arada denk gelen çapariyi sağa sola sürükleyen iri balıklar denk geldi ama sonuç hep hüsrandı hiç alamadım.. İp misina kullandığım için balıkları tek tek sayabiliyordum, 5 balık çekerken olta birden boşaldı ve 5 köstek eksik geldi olta bu da ilginç bir anı oldu benim için.. Başlarda 200gr Kurşunu dibe inmeyen Osman'ı tercih eden palamutlara ise değinmek istemiyorum :D:D
Dedemin sözüdür,
Suyun huyunu,balığın suyunu anlamak gerisi takım ve kola kuvvet.

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
Kardeşim yeni döndün balıktan gaz veririm bak.
Muhabbeti canlı yayın başlatalım.
En kısa zamanda.
cep tel:özel mesajdan

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Kardeşim yeni döndün balıktan gaz veririm bak.
Muhabbeti canlı yayın başlatalım.
En kısa zamanda.
cep tel:özel mesajdan
Abim ben gücüm yettiğince ve zamanım olduğunca asla bir avı ne ertelerim ne de kaçırırım :) Şimdiye kadar balık avı davetine yok dediğim görülmemiştir :)

ocormanck

Aktif Üye
Adı
Osman
Kan Grubu
O Rh Pozitif

Bütün yorumlarda bana sataşmanı iyi anlıyorum :) öpüyorum :)

Fecri

Daimi Üye
Adı
Fecri
Ne kadar güzel ve keyifli bir av olmuş, tebrikler.
Tekrarına, sağlıkla ulaşmanızı dilerim arkadaşlar.