Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Boğazda Tekne Avı Canlı Yayın 21.12.2014 Pazar

aliozturk

Aktif Üye
Adı
ALi ÖZTÜRK
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Maşallah çok güzel av olmus hafta sonu ben cıkamadım ama arkadaşlarda çıkmış tekneye onlarda fazla yoktu, demekki yanlış merada takılmışlar..

muhsin5791

Daimi Üye
Adı
MUHSİN YILDIRIM
Kan Grubu
A Rh Negatif
tebrikler güzel avlar , keyifli zaman geçirmişsiniz.

senihcan

Daimi Üye
Adı
Senih Can Kardeş
Tebrikler valla süper balık almışsınız. Bu hafta geçen hafta verimli olan meralar tad vermedi. Bizde teknedeydik geçen hafta 5 kilo aldığımızyerden anca 1 kilo balık aldım :) Hayırlısı yalnız dişliden çok Osmanın çeşit yapması çok hoş olmuş daha palamut yüzü göremedik valla :D

ocormanck

Aktif Üye
Adı
Osman
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Tebrikler valla süper balık almışsınız. Bu hafta geçen hafta verimli olan meralar tad vermedi. Bizde teknedeydik geçen hafta 5 kilo aldığımızyerden anca 1 kilo balık aldım :) Hayırlısı yalnız dişliden çok Osmanın çeşit yapması çok hoş olmuş daha palamut yüzü göremedik valla :D
Öncelikle teşekkürler . Evet palamut ve tırsi pek beklediğim balık değildi ilk amaç aslında sarıkanattı . Ama palamut akını oldu galiba tamamen şansa 4 tane aldım . Mera yine boş geçmedi bizi . Rastgeldi . Yağmurda tadı oldu :)

Önder Kanığ

Moderatör
Yönetici
Adı
Önder
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tebrikler, güzel bir av olmuş;:harika:
Boğazda ne çeşit balık varsa almışsın.
Daha iyileri rast gelsin. :)

ocormanck

Aktif Üye
Adı
Osman
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Maşallah çok güzel av olmus hafta sonu ben cıkamadım ama arkadaşlarda çıkmış tekneye onlarda fazla yoktu, demekki yanlış merada takılmışlar..
Aynen katılırım . Zaten balık yok mera çok önemli ...