Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

BOĞAZDA TEKNE İLE BALIK AVI ORGANİZASYONU 25 KASIM 2012 PAZAR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
Arkadaşlar, avrupa yakasında binecek arkadaslarımızın listesi. Sitemiz yoneticilerinden Didem'de olacak. Tekneye binen arkadaşlar Didem arkadaşımıza isimlerini bildirirse kalkışda gecikme olmaz.

Bizler Beykoz'da bekliyor olacağız. :)

lost_zombie

Daimi Üye
Adı
Nejat BİLECEN
Kan Grubu
A Rh Negatif
Biz daha fazla bekleyemiyoruz:D:D saat 02.00 gibi çıkacagız, önden çevirelim aşağı inen dişlileri. Arabayı şirketebırakmak zorunda kaldığım için toplu taşıma olacak olayımız.:rolleyes:
Kocamustafapaşadan sarı dolmuşla Taksim, Taksimden 03.45 otobüsüyle kuvvetle ihtimal Emirgan belki daha ilerisi.Katılmak isteyen buyursun.;)

e.simsek

Yeni Üye
hersey tmm kursunumuz eksik sadece:( sabah alabilecegimiz yer varmıdır eger fazla olan varsa yanına alabilirse sevinirim orda hesaplasırız

arkadaşlarla görüştüm. saat 06:00 da beylkdüzünden çıkıyoruz. büyükçekmeceden erdal 06:00 da beylikdüzünde olacak. 06:20 - 06:30 arası ömür durağından tameri alacağız. toplam 5 kişi 07:00 gibi sarıyerde oluruz diye düşünüyorum. sarıyer börekçisinde olma durumumuz var. erken gelenleri bekleriz orada çaylar bizden börek yemezler zaten.
nejat abi sizede sabah 04:00 da rastgele diyorum şimdiden.

Herkese selamlar, bende sarıyer börekçisinde olacam artık orada tanışırız. Bende bahçeşehir tarafından gelceğim araba müsait giderken yol üstünde kim varsa alabilirim. Forumda yeni olduğum için sormak istedim ?

Bu arada istavriti tutup direk yem yaparız diye düşünmüştüm ama anladığım kadarıyla herkes yanında getirecek !!

Asi ve mavi

Daimi Üye
Adı
Didem
Mide ağrısı çekiyorum bu yüzden organizasyona katılamayacağım. Herkese iyi eğlenceler dilerim.

sabora

Daimi Üye
Adı
Sabahattin BORA
Haydi Bismillah....:)

oktay16

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Oktay GEZEK
Balıksevdam balıkçıları Skor alalım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...