Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Boğaziçi'nde Rapala ile Avlara Devam

lost_zombie

Daimi Üye
Adı
Nejat BİLECEN
Kan Grubu
A Rh Negatif
Sevgili Birol harika bir ava imza atmışsın tebrikler .Tebriklerde niye reklam kokan hareketlerle, ve bu reklamını yaptığın malzemeyle katliam peşindesin anlayamadım:D Yahu şaka bir yana bu forumun özelliğini bilmeden kişileri tanımadan niye bol keseden sallama mesajlarla üreten ve paylaşan insanların şevkini kırmayıp üretmeyi denemiyorsunuz.

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Sevgili Birol harika bir ava imza atmışsın tebrikler .Tebriklerde niye reklam kokan hareketlerle, ve bu reklamını yaptığın malzemeyle katliam peşindesin anlayamadım:D Yahu şaka bir yana bu forumun özelliğini bilmeden kişileri tanımadan niye bol keseden sallama mesajlarla üreten ve paylaşan insanların şevkini kırmayıp üretmeyi denemiyorsunuz.
Teşekkürler Nejat Bey.
Alıştık artık bizde evet. Oltayla binbir zorlukla tuttuğumuz balıklara özellikle yeni üye olanların laf etmesine.

MERCURY90

Aktif Üye
Adı
HASAN
ben deniz kıyısından rapala iiel hiç balık tuıtamadım, tutanda görmedim. bu işin bir sırrı mı var biz yapamıyoruz!

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
ben deniz kıyısından rapala iiel hiç balık tuıtamadım, tutanda görmedim. bu işin bir sırrı mı var biz yapamıyoruz!
Mersinde de rapala ile tutuluyor belki daha seyrektir ama tutuluyor. Arkadaşım en son güzel bir kofana almıştı Mersinde.

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
Bizim boğaziçi stili dediğimiz bir stil ile at çek yaptığımız bir usul sonucunda yakalandı bu balıklar, 150 gr ve üstü ağırlık kullanılarak yapılır bu av.

arno_16

Aktif Üye
Adı
hasany
maşallah diyelim güzel balıklar afiyet olsun...

MERCURY90

Aktif Üye
Adı
HASAN
anladım, ben daha hafif bir takımla çalıştığım için o kadar ağırlık bağlayamıyorum. balıkları sabah sessizliğinde ve akşam gün batarken zaman zaman görebiliyorum ama yakalayamadım hiç. Tekneden tutuluyor, ona bir şey demiyorum . benim asıl merak ettiğim kıyıdan spin takımla ve rapala ile binlerce kez atıyorlar ama tutan görmedim, ama takip var, balık rapalayı kayalıkların dibine kadar takip ediyor fakat yemiyor

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
Gece balık görsün diye açık renkli rapala kullanmak yerine daha koyu renkli rapalalar kullanın. Suyun içinde cillop gibi görünmesinden ziyade balık silüeti gibi davranan bir sahte daha çok iş yapabilir.

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
maşallah diyelim güzel balıklar afiyet olsun...
Teşekkürler Hasan.
anladım, ben daha hafif bir takımla çalıştığım için o kadar ağırlık bağlayamıyorum. balıkları sabah sessizliğinde ve akşam gün batarken zaman zaman görebiliyorum ama yakalayamadım hiç. Tekneden tutuluyor, ona bir şey demiyorum . benim asıl merak ettiğim kıyıdan spin takımla ve rapala ile binlerce kez atıyorlar ama tutan görmedim, ama takip var, balık rapalayı kayalıkların dibine kadar takip ediyor fakat yemiyor
Takip varsa mutlaka balıkda alınır. Uygun su ve hava şartlarında. Balığın yemlenme saatinde. Ve tabii uygun rapala ile yılmadan denemek gerekir. Takip varsa denemelere devam derim.