Balıkoltası
Daimi Üye
- Kan Grubu
- B Rh Pozitif
Teşekkür ederim Sinan.Tebrikler Birol abi güzel bir av olmuş.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkür ederim Sinan.Tebrikler Birol abi güzel bir av olmuş.
Teşekkürler Nejat Bey.Sevgili Birol harika bir ava imza atmışsın tebrikler .Tebriklerde niye reklam kokan hareketlerle, ve bu reklamını yaptığın malzemeyle katliam peşindesin anlayamadımYahu şaka bir yana bu forumun özelliğini bilmeden kişileri tanımadan niye bol keseden sallama mesajlarla üreten ve paylaşan insanların şevkini kırmayıp üretmeyi denemiyorsunuz.
Mersinde de rapala ile tutuluyor belki daha seyrektir ama tutuluyor. Arkadaşım en son güzel bir kofana almıştı Mersinde.ben deniz kıyısından rapala iiel hiç balık tuıtamadım, tutanda görmedim. bu işin bir sırrı mı var biz yapamıyoruz!
Teşekkürler Hasan.maşallah diyelim güzel balıklar afiyet olsun...
Takip varsa mutlaka balıkda alınır. Uygun su ve hava şartlarında. Balığın yemlenme saatinde. Ve tabii uygun rapala ile yılmadan denemek gerekir. Takip varsa denemelere devam derim.anladım, ben daha hafif bir takımla çalıştığım için o kadar ağırlık bağlayamıyorum. balıkları sabah sessizliğinde ve akşam gün batarken zaman zaman görebiliyorum ama yakalayamadım hiç. Tekneden tutuluyor, ona bir şey demiyorum . benim asıl merak ettiğim kıyıdan spin takımla ve rapala ile binlerce kez atıyorlar ama tutan görmedim, ama takip var, balık rapalayı kayalıkların dibine kadar takip ediyor fakat yemiyor