Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Boğaz'ın kralları

CAHİT ACUN

Daimi Üye
Adı
CAHİT ACUN
slm cahitabi bayramın mubarek olsun cahitabi şansın bol olsun
Teşekkürler sevgili Emre.Bende senin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.
Bulunduğun bölgede tekneden çok iyi Lüfer alıyorlar.Kıyıdanda mantarlı dip oltası çalışıyor.Dikkat etmen gereken nokta,yem balığının taze olması.Bilgin olsun.

CAHİT ACUN

Daimi Üye
Adı
CAHİT ACUN
Çok güzel birav gerçekleştirerek değerli bilgilerin paylaşıldığı güzel bir rapor olmuş.Bu vesile ile sizin ve tüm balıksevdam ailesinin bayramını kutlarım.Sağlıcakla kalın
Sevgili kardeşim,teşekkürler ediyorum ve bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.Sağlıcakla kal..

CAHİT ACUN

Daimi Üye
Adı
CAHİT ACUN
Kardeşim azmine ve sabrına hayranım. Lüferi yine kandırmayı başarmışsın tebrik ederim. Kısmet olursa salı günü dönüyorum. Sevgilerimle.

Özlettin kendini kardeşim.Dönüşüne en çok sevinen benim.Artık birlikte avlanacağız.Yanaklarından öpüyorum.Gelirken dikkatli ol.!

sedatkasay

Üye
Adı
İhtiyar Balıkcı Sedat Kasay
sevgili hocam avın daim olsun maşallah diyorum, hayırlı bayramlar diliyorum.

frenist

Daimi Üye
Adı
Cihan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Harika bir balik ve av raporu. Yine ustasindan guzel ogut ve tavsiyeler. Raporlarinizi zevkle takip ediyorum Cahit abi, tesekkurler. Cifte bayram olmus sizin icin :) hayirli bayramlar diliyorum, ellerinizden operim.

Kasırgaemre

Aktif Üye
Adı
Adınızı Soyadınız
Teşekkürler cahitabi sağolasın valla abi kacsefer denedim ben şans yok galiba bizde yanımızda birileri alıyolar kendim taze yemde yakalıyorum ama denk gelmedi bitürlü

CAHİT ACUN

Daimi Üye
Adı
CAHİT ACUN
Harika bir balik ve av raporu. Yine ustasindan guzel ogut ve tavsiyeler. Raporlarinizi zevkle takip ediyorum Cahit abi, tesekkurler. Cifte bayram olmus sizin icin :) hayirli bayramlar diliyorum, ellerinizden operim.

Sitemizin efendisi,teşekkürler ediyorum ve bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.Yanaklarından öpüyorum.Kendine çok iyi bak.Kucak dolusu sevgiler..

CAHİT ACUN

Daimi Üye
Adı
CAHİT ACUN
Teşekkürler cahitabi sağolasın valla abi kacsefer denedim ben şans yok galiba bizde yanımızda birileri alıyolar kendim taze yemde yakalıyorum ama denk gelmedi bitürlü

Sevgili Emre,yanında birileri balık alıyor da,sen alamıyorsan,mutlaka hatan vardır.Bana orda, olup,biteni yaz.Ben seni yönlendiririm.Sevgiler..

Öncelikle bayramlarınız kutlu olsun.Kurban ve lüfer bayramınız :) Gene alınması gereken notlarınız var teşekkürler.Daha lüfer sezonu başlamadan bunu tuttuysanız başlayınca raporlarınız oldukça fazla olacak galiba :)