Tüm amatör balık avı sevdalılarına rastgele!
Aşağıda resimlerini göreceğiniz minik levreğin av hikayesi partnerlerimden birinin ben uyurken beni araması fakat benim telefonu duymamam ve bu arada üstadın 2 tane levroyu kıyıya almasıyla başladı
uyurken telefonu duymadığıma hiç bu kadar üzülmemiştim
ardından diğer partnerimde levreği patlatınca artık duracak dayanacak halim kalmadı levrekler boğaza gezmeye gelmiş bir hal hatır sormamak olmazdı
bu ruh haliyle düştüm paşanın peşine
neyse lafı fazla uzatmayalım iş çıkışı boğaz trafiği vız gelir tırıs gider motivasyonu altında düştüm yola ama yol hiç bu kadar uzun gelmemişti sanki balıklar ağzını açmış bekliyorlar koşup gideceğim oltayı atar atmaz pat balığı alacağım düşüncesi var kafamda nasıl bir ruh halien girdiysem artık
bir an önce gitmek istiyorum ama yollar bitmiyor taksiler dolmuşlar araya girenler çıkanlar herkes sanki bana düşman olmuş önüme kırıyor direksiyonu 
ne ise kafayı yemeden kimseyi üzmeden geldim meraya
üstümde ne var gömlek kravat altta kumaş pantolon ayakkabılar boyalı ohhhh mis gibi sanki sözleşme yapacağım balıklarla
montu çektim üstüme arabadan inerken idare edecek kadar balıkçı olduk mont sayesinde
aldım malzemelri bi 10-15 dakiakada yayan yol teptikten sonra meraya vardım, hemen takımları kurup favori sahtemide ucuna iliştirdim başladım paşaları aramaya. sağa at sola at oraya buraya derken 1 saat geçivermiş herhalde bunlar geçip gittiler kaçırdık düşüncesi ufaktan belirmeye başladı kafamda bi çay bile ısmarlayamadık ya la güzelim paşalara dedim
10 dakika kadar ara verip evde haber bekleyen arkadaşlarla kısa bilgi paylaşımları yapıp dinlendikten sonra yedek oyunculardan birini sahaya sürüp maçın ikinci yarısına başladım.Yine sağ sol kıyı köşe neresi varsa deniyorum ileri gidiyorum geri geliyorum şurayıda deneyeseydim demeyeyim diye her aklıma geleni yapıyorum hiç kıpırtı yok tam zamanı sarıkanat lüfer falan gelsede heyecan olsa moduna geçmeye başladım artık levrekten umut yok anlaşılan bu akşam hani şöyle bi dişli binse inse heyecan olsa bari oda yok
bunlar kafamdan geçerkeeeeeen zınk makinenin kolu takılıveriyor
sanki ben bu ağırlığı daha önce bi yerden hatırlıyorum ufaktan bi tasma atıyorum ki o da ne cırrrr işteeeee paşa oltada
adrenalin tavan hadi bakalım çalış sar sar sar balık kafa atıyor bir yandan kalama alıyor ama bende boş durmuyorum her fırsatta misinayı geriyorum düellomuz devam ediyor anlayacağınız ileride paşanın kuyruğunu görüyorum bir an yılan gibi kıvrılıyor ve suyun altında kayboluyor.yaklaşık 20-30 saniye sonra bir anda oltada boşluk hissediyorum
aha misina koptu fikri geçiyor bir an zihnimden ama sarmaya devam ediyorum bir yandanda istediğin kadar sar artık ucunda anca sahteyi alırsın balık gitttiiiii 
kaçan balık büyük olurmuş
gitti koca paşa diye hayıflanıyorum ama yapacak birşey yok düello adildi bu sefer paşa galip geldi denemeye devam ama düşen tansiyonu toplamak için bir iki dakika mola şart.moladan sonra çalışmaya devam tam paşanın iğneden düştüğü yerede bir atsammı acaba diyorum ama orda bişey kalmamıştır şapırtıdan boşver derken ellerim ilk kararı çoktan uygulamış atmış bile oltayı kaçtığı yere yakın bir yere düşüyor sahte.Daha bir tur sarmadan hamle geliyor patttt paşa oltada
hadi hadi sar sar sar başka balık olamaz bu daha sahte batmadı bile kesin levrek hafiften kalama sesi geliyor güzeeellll derken daha 10 saniye olmadan yine boşluk aha gitti gene 
tamam levreği buldukta bunlar hiç çaya gelecek gibi değiller eeeee ne yapalım alternatifimiz yok at çek at çek 1-2 1-2 hadi hoppppp ikinciden sonra keyim yerine geldi
olmazsa olmasın kafayı yedim zaten ama en azından suda balık var saatlercede sürse uğraşırım heyecan var aksiyon var sonuç yok onada umudum var
bundan 10-15 dakika sonra yine aynı civara atıyorum oltayı, bir iki tur sarıyorum ve yine bir ağırlık ama bu sefer tasma atmama bile fırsat vermiyor balık crrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ama ne crrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yaklaşık 10 saniye hiç durmuyor crrrrr da değil ciuuuuuuvvvvvvv

bi dur da bizde kolu çevirelim azıcık kerata bu sefer kaçırmamam lazım çünkü bu kadar kalama alan balık büyük olmalı hadiiiiiiii balık durdu başla sarmaya gergin tut gergin kalama ayarı iyi tamam oynama hadi sar sar biraz sarıyorum arkadan yine crrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr biraz duruyor hemen başlıyorum sar sar sar hadiiiiiiiiii böyle mücadelemiz ne kadar sürdü bilmiyorum ama saatler gibiydi sonunda artık balık kalama almayı bıraktı ve teslim oldu, bu sefer düelloyu ben kazanmıştım ve balık usul usul bana doğru geliyordu.Attığım yerde iki balık gidince nereye çıkaracağımı çoktan hesaplamıştım hemen balığı oraya yönelttim ve sudan çıkardım derkeeeennn aha sahtenin düştü balığın ağzından
o anda balığın üzerine nasıl atladım elimi solungaca soktum hatırlamıyorum, hatırladığım sol elimin bileğe kadar görünmediği ve balığı havaya kaldırdığım
hemen yanımdaki battal boy poşete attığım balıkla düştüm dönüş yoluna, yol boyunca yer çekimi yoktu eve uçarak geldim ne trafik gördüm, ne insan
Sabırla okuyan herkese çok daha iyileri rastgelsin!
ekipman okuma v system, trio 40,ima,duo sahteler
Aşağıda resimlerini göreceğiniz minik levreğin av hikayesi partnerlerimden birinin ben uyurken beni araması fakat benim telefonu duymamam ve bu arada üstadın 2 tane levroyu kıyıya almasıyla başladı
neyse lafı fazla uzatmayalım iş çıkışı boğaz trafiği vız gelir tırıs gider motivasyonu altında düştüm yola ama yol hiç bu kadar uzun gelmemişti sanki balıklar ağzını açmış bekliyorlar koşup gideceğim oltayı atar atmaz pat balığı alacağım düşüncesi var kafamda nasıl bir ruh halien girdiysem artık
ne ise kafayı yemeden kimseyi üzmeden geldim meraya
aldım malzemelri bi 10-15 dakiakada yayan yol teptikten sonra meraya vardım, hemen takımları kurup favori sahtemide ucuna iliştirdim başladım paşaları aramaya. sağa at sola at oraya buraya derken 1 saat geçivermiş herhalde bunlar geçip gittiler kaçırdık düşüncesi ufaktan belirmeye başladı kafamda bi çay bile ısmarlayamadık ya la güzelim paşalara dedim
10 dakika kadar ara verip evde haber bekleyen arkadaşlarla kısa bilgi paylaşımları yapıp dinlendikten sonra yedek oyunculardan birini sahaya sürüp maçın ikinci yarısına başladım.Yine sağ sol kıyı köşe neresi varsa deniyorum ileri gidiyorum geri geliyorum şurayıda deneyeseydim demeyeyim diye her aklıma geleni yapıyorum hiç kıpırtı yok tam zamanı sarıkanat lüfer falan gelsede heyecan olsa moduna geçmeye başladım artık levrekten umut yok anlaşılan bu akşam hani şöyle bi dişli binse inse heyecan olsa bari oda yok
bunlar kafamdan geçerkeeeeeen zınk makinenin kolu takılıveriyor
kaçan balık büyük olurmuş
tamam levreği buldukta bunlar hiç çaya gelecek gibi değiller eeeee ne yapalım alternatifimiz yok at çek at çek 1-2 1-2 hadi hoppppp ikinciden sonra keyim yerine geldi
bundan 10-15 dakika sonra yine aynı civara atıyorum oltayı, bir iki tur sarıyorum ve yine bir ağırlık ama bu sefer tasma atmama bile fırsat vermiyor balık crrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ama ne crrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yaklaşık 10 saniye hiç durmuyor crrrrr da değil ciuuuuuuvvvvvvv
hemen yanımdaki battal boy poşete attığım balıkla düştüm dönüş yoluna, yol boyunca yer çekimi yoktu eve uçarak geldim ne trafik gördüm, ne insan
Sabırla okuyan herkese çok daha iyileri rastgelsin!
ekipman okuma v system, trio 40,ima,duo sahteler