Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Boğazın Sultanları

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Tebrikler güzel bir başlangıç olmuş, devamının daha daha bereketli geçmesini dilerim rastgele :)

Muser

Üye
Adı
Mustafa Erinç
tebrikler çok güzel av olmuş, kullandığınız rapala ve kaşıktan da bahsedebilir misiniz ...

shadowpane

Daimi Üye
Adı
Hakan SEZEN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Tebrikler çok güzel av olmuş. Kamışı nasıl buldunuz? Yorumlarınız nasıl?
kamışı yeni kullanmaya başladım, istavrit ve yakın mesafeli dişli avlarında güzel sonuç verdi, balık vuruşlarını hissedebiliyorsunuz, bunda kamış kadar ip misinanında etkisi büyük. 50-175 grama kadar atış yapabiliyorum. sadece beklemli avlarda henüz test etmedim.
Tebrikler güzel avlarinizin daim olmasi dilegiyle.
teşekkürler emre bey,
Tebrikler Hakan
Çok güzel bir av olmuş
Her zaman rast gelsin
teşekkürler şeref bey,
Hey maşallah , tebrikler.
teşekkürler deniz bey

shadowpane

Daimi Üye
Adı
Hakan SEZEN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
hakan tekrar tebrikler balıkları spin atılan yerden kurşunlu takımla aldıysan bu cok iyi haber bu pazar ordayız
evet ismail abi farklı meralarda da denememe rağmen spin ile sonuç alamadım ısrarla devam ettim ama rüzgar engeli çıkınca spini bırakmak zorunda kaldım. hayırlısı abi hava sert olabilir dayanamazsam sohbete gelirim yine :D
Tebrikler, güzel av...
teşekkürler bahadrı bey,
Körfezi terk ettirip beni İstanbul'a getirecek resimler bunlar. Dün gece sabaha kadar atıp boş çektim.:(
teşekkürler bülent bey, zaman zaman bizde boş dönüyoruz, bugün şanslı günüm, boğazda herzaman böyle balık olsa emin ol olta atmaya yer bulamayız. bu bir istisna oldu.
Tebrikler güzel bir başlangıç olmuş, devamının daha daha bereketli geçmesini dilerim rastgele :)
teşekkürler selahattin bey, cümlemizin inşallah

shadowpane

Daimi Üye
Adı
Hakan SEZEN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
tebrikler çok güzel av olmuş, kullandığınız rapala ve kaşıktan da bahsedebilir misiniz ...
teşekkürler mustafa bey,

yıldıray kaşıklarını kullandım, biraz kaşıklıktan çıktı ama işe yaradı, daha önce limit altı dişli bile alındı,

etkili sahtelrden biri, savegear sg prey altı turuncu, 11 cm
http://www.hedefbalik.com/images_buyuk/f60/SAVAGEAR-PREY-146-14-6CM-21GR-LE_66260_1.jpg

Sabah 7'den akşam 9'a kadar sahte yüzdürdüm değişik meralar denedim tek balık alamadım. Demekki saatler tam tersine çevirmem gerekecek. Bu rapor bir tokat misali oldu benim için :D
Tebrik ederim.
furkan merhaba, evet bahsettiğin saat aralığında palamut ve beklemli av yapılabilir, sabah birazdaha erken saatte dişli kovalamak mümkün, şuan çok verimli bir döneml olmasa tek tük çıkıyor. bugün ku balıklar biraz hava muhaletefi birazda şansımın yardımıyla oldu, kaçan balık hiç yok.