Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Boru kurdu takılması hk

uykucukirmizi

Aktif Üye
Adı
Alican
Kan Grubu
B Rh Pozitif
merhaba bu buru kurdunu bütün mü takıyoruz yoksa bölüyormuyuz sülünez gibi ? anlamadım tam olarak yardımcı olacak varmı acaba ?

o çubuk aparatı ile takıyorum ama bazıları çokkk uzun artanını koparıp diğer iğneye takmalımıyım ? tşk.

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Boru kurdunun artan kısmını misinaya taşırmak yemin cezbediciliği açısından daha faydalı. Az bir kısmını da iğne ucundan sallandırmak gerek.

YusufZiyaDeniz

Aktif Üye
Adı
Yusuf Ziya Deniz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Boru kurdu zaten büyüktür, yarısını kullanman yeterli olacaktır. Kancayı kapatacak ve az birşey sallanacak halde bırakman yeterli olacaktır abimin dediği gibi

senihcan

Daimi Üye
Adı
Senih Can Kardeş
Hocam ben bulunduğum bölgeye göre kullanıyorum . Avlandğınız yerde balıklar genel olarak ufaksa büyük takmanın bence çok anlamı yok . O ufaklar yemi paramparça edeceği için bi anlamı kalmıyor. Ama eğer merada ufak balık yok ve siz o trofeyi bekliyorsanız yemi tüm takın . Ben yazın mersinde avlandığımda 1 boru kurdunu büyüklüğüne göre 5,6 ya böldüğüm bile oluyor . Ama iri balık olduğunu bildiğim meralarda bütün takıyorum yem şişi ile.