Faruk Usta
Daimi Üye
- Adı
- Faruk
- Kan Grubu
- O Rh Pozitif
Mehmet ıyı olmuş konuyu yukarı aldığın eşkına mevsimi geldi istanbulda 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Faruk abim inşallah mevsim çok iyi geçerMehmet ıyı olmuş konuyu yukarı aldığın eşkına mevsimi geldi istanbulda![]()
Sevgili Mehmet,Faruk abim inşallah mevsim çok iyi geçeravlarında bol şanslar,Selamlar.
Teşekkürler Mustafa abimSevgili Mehmet,
Naber kardeşim...sen bir kere bir ara bu tarafa doğru bir seyahat düzenle,gelirken yanında canlı yemlerindende getir,biz bir mini organizasyon yapalım,açalım oltalarımzı,takalım canlı yemlerimizi,açalım Gazoz'larımızıdeneyelim bakalım.
Şimdiden hayırlı olsun bakalım.
Selamlar.
Geldiğinde haberimiz olsun kardeşim,her zaman bekleriz.Teşekkürler Mustafa abimgerçekten gelmek çok isterim,İstanbul'u hiç görmedim gelip görmek isterim haliyle,bir gün oda olur inşallah
gazoz kapağınla bile balık yakalatırım sana,sen merak etme
![]()
Geldiğinde haberimiz olsun kardeşim,her zaman bekleriz.
Bende İzmir'i hiç görmedim.![]()
inşallah, bol balıklı bir sezon olur zira gecen sene zayıftı bu sene bol olmasını umuyorumFaruk abim inşallah mevsim çok iyi geçeravlarında bol şanslar,Selamlar.
Ünal bey selamlar, öncelikle hoş geldiniz.arkadaşlar öncelikle herkese zonguldaktan selamlar canlı yemler konusuna bakmak için gezinirken kendimi sitenizde buldum ve hemen üye oldum benim size anlatacaklarım umarım faydalı olur bende senelerden beri hem karadan hemde denizden balıga cıkarım şimdi gelelim eşkina konusuna ben eşkina avında geceleri hiç yem kullanmıyorum yeşil fosforlu ayakkabı bagları vardır ben bunlara arasına sarı ve gökkuşagı sim ekliyorum ve gece bununla ekşina avına gidiyorum ve çok güzelde eşkina yakalıyorum eger yakaladıgınız yer kaya dibi gibi bir yerse orda eşkinada varsa vurmaması imkansın 12 gancalı capari yapıyorum ve yakalarken cok fahif şekilde sırıgı aşagı yukarı oynatıyorum ve mükenmel sonuçlar alıyorum birde gündüzleri zoka yapıyorum yani küçük yaprak kurşun takıyorum birde canlı krace takıyorum bilirsiniz krace istavritin küçügü oda mükenmel sonuç veriyor birde zokada alınan balıklar kesinlikle her zaman büyük oluyor en ufagı 1 kilodan aşagı deil bu yöntemide deneyin pişman olmassınız not gece tutarken kesinlikle ışık yakmıyorum inşallah daha ileride bildigim yöntemleride burada paylaşırım şimdiden herkese rasgele